Babes in Boyland

Hej!

Babes in BoylandBabes in BoylandBabes in BoylandBabes in BoylandBabes in BoylandBabes in BoylandBabes in BoylandBabes in BoylandBabes in Boyland

Vi heter Matilda och Nathalie och går under namnet Babes in Boyland. I takt med årstiderna bloggar vi om skapande, bakverk och mat ur ett personligt berättarperspektiv. Nathalie står för idéerna och skapandet framför kameran. Matilda vårdar fotografierna ömt och delar med sig av dem generöst. Ibland dyker det även upp en underbar Engels springer spaniel också som heter Blixa.

Vi vill bara passa på att säga hej, och berätta att vi är nyinflyttade här på Lovely Life. Det känns fantastiskt roligt! Både för att vi helt plötsligt har fått en rad fina bloggkollegor, och för att vi får träffa er. Vi vill även passa på att tacka Johanna och Amelia för att vi fick den här möjligheten!

En del av er känner redan till oss, så vi hoppas att ni gillar nya bloggen lika mycket som vi gör. För er andra kommer här ett litet smakprov på vi pysslar med.

För den som är nyfiken hittar ni vår gamla blogg här.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.