Processed with VSCOcam with a6 preset

Midsommarkrans

Flower wreath by Babes in Boyland Flower wreath by Babes in Boyland Flower wreath by Babes in BoylandFlower wreath by Babes in BoylandFlower wreath by Babes in Boyland
Det är nästan omöjligt att inte plocka med sig något av allt fint som växer och blommar ute just nu. Lupiner, smörblommor, hundkex, prästkragar, vallmo, liljekonvalj är bara några av blommorna som blommar i juni. Perfekta för en midsommarkrans. Förra året gjorde vi en krans på bland annat prästkragar, blåklint och stjärnflocka. I år fick det bli en krans med olika rosor. Om ni vill ha tips på hur ni binder er egna krans så kika här.

Johanna och Kristin har även gjort en fantastiskt härligt midsommarkransjobb som ligger uppe här på Lovely Life. Här hittar ni det.

Translation

It’s almost impossible to not take something pretty home, with everything that’s growing and blooming right now. Lupines, buttercups, daisies, poppies, lily of the valleys are just some of all flowers blooming in June. Perfekt for a midsummer wreath. Last year we did a wreath made of daisies, cornflowers and astrantias. This year it’s a wreath of different roses. If you want tips on how to create your own wreath, look here.

Johanna and Kristin have also done a fantastic midsummer wreath post here on Lovely Life.  You’ll find it here.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny