Palettblad by Babes in Boyland

Palettblad och nytt hem

Palettblad by Babes in Boyland Palettblad by Babes in Boyland Palettblad by Babes in Boyland Palettblad by Babes in Boyland Palettblad by Babes in Boyland Palettblad by Babes in BoylandPalettblad by Babes in Boyland Palettblad by Babes in Boyland

Om ni följer oss på Instagram så kanske ni har sett att jag (Matilda) och min lilla familj har flyttat till en ny lägenhet. Så de senaste dagarna har bestått av packning, uppackning, fixande och ett allmänt härligt kaos av saker som ska hitta sin plats i nya lägenheten. Både roligt och lite klurigt det där. Det tar ju sin lilla tid att bestämma hur man vill ha det och var allt passar. Även några nya saker har fått flytta in i  lägenheten, bland annat ett vackert skåp som vi var och hämtade igår efter att ha hittat det på Blocket. Men en sak blev faktiskt kvar från de som bodde här innan, nämligen de här vackra palettbladen. Bästa inflyttningspresenten om ni frågar mig!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny