Christmas decoration by Babes in Boyland

Tredje Advent och ett enkelt julpyssel

Christmas decoration by Babes in BoylandChristmas decoration by Babes in BoylandBIB-christmasdecoration-6Christmas decoration by Babes in BoylandChristmas decoration by Babes in BoylandChristmas decoration by Babes in BoylandChristmas decoration by Babes in Boyland

Det verkar som vi kör någon form av adventstema i december månad. Första, andra och nu tredje advent. Hoppas ni har haft en fin söndag och Lucia. I helgen har vi båda tagit in och klätt en varsin julgran, haft julfest, promenerat en massa och julpysslat. En enkel och väldigt fin grej som man kan göra runt jul är att dekorera clementiner eller apelsiner med band och kryddnejlikor, precis som man gjorde som barn. Och så doftar det helt fantastiskt. Det får bli helgens jultips.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny