Kickoff Lovely Life Hotel Tylösand by Babes in Boyland

Kickoff med Lovely Life – Hotel Tylösand

I torsdags satte vi oss på tåget mot Halmstad för att äntligen få träffa hela gänget på Lovely Life. Vi skulle nämligen spendera ett dygn tillsammans på Hotel Tylösand.Kickoff Lovely Life Hotel Tylösand by Babes in BoylandKickoff Lovely Life Hotel Tylösand by Babes in BoylandLovely Lifes nya ägare Mia Anderberg och Mikaela Lidmar hade tillsammans med Frida, som är Lovely Lifes egna assistent, fixat fina presentpåsar till oss bloggare när vi kom fram. Sånt blir man ju extra glad av.Kickoff Lovely Life Hotel Tylösand by Babes in BoylandSen fick vi tillgång till ett eget konferensrum där vi under första delen av dagen skulle spåna idéer och prata om Lovely Lifes framtid. Både en härlig lunch och gott fika dukades upp under de här timmarna. Väldigt inspirerande att få prata ihop sig med alla. Tror det här kommer bli hur bra som helst! Vi fick även en varsin stickling som Mia hade haft med sig ända från Malmö. Ursprungligen kommer de från Aprill Aprill – Johannas berömda (moder)palettblomma.Tylösand Sweden by Babes in BoylandTylösand Sweden by Babes in BoylandKickoff Lovely Life Hotel Tylösand by Babes in BoylandTylösand Sweden by Babes in BoylandEfter några timmars idéspånande och samtal så fick alla tillgång till sina rum som låg i delen av hotellet som hette Strandhuset. Vi slogs nog alla av den vackra utsikten över havet.Tylösand Sweden by Babes in BoylandTylösand Sweden by Babes in BoylandSedan hade vi lite egen tid att få upptäcka hotellet på egen hand. Vissa var hurtiga och tog sig en springtur, havet inspekterades och det fanns möjlighet till olika träningspass för den som ville. Sen möttes alla upp i hotellets spaavdelning. Kickoff Lovely Life Hotel Tylösand by Babes in BoylandKickoff Lovely Life Hotel Tylösand by Babes in BoylandHär hade vi nog kunnat stanna i flera timmar. Men helt plötsligt var klockan halv sju och dags för att göra sig i ordning innan middagen.Kickoff Lovely Life Hotel Tylösand by Babes in BoylandKickoff Lovely Life Hotel Tylösand by Babes in BoylandDet pratades en hel del. Både innan och under middagen. Så kul att få träffa alla så här. Och vilket gäng vi är. Grymt smarta, kreativa och härliga tjejer. Här närmast ser ni Marina, Frida, Lina och Hanna. Kickoff Lovely Life Hotel Tylösand by Babes in BoylandKickoff Lovely Life Hotel Tylösand by Babes in BoylandDagen efter möttes vi upp för en lång frukost. Sen fick vi en rundvandring av hotellet och den fantastiska konstsamlingen. Nog ser ni att vi är ett gäng bloggare. Utsikten från en av hotellets vackra sviter var tvungen att fångas på bild trots att det blåste iskallt. Kickoff Lovely Life Hotel Tylösand by Babes in Boyland Kickoff Lovely Life Hotel Tylösand by Babes in BoylandAnna färgmatchade fint med utsikten.Kickoff Lovely Life Hotel Tylösand by Babes in BoylandKickoff Lovely Life Hotel Tylösand by Babes in BoylandKickoff Lovely Life Hotel Tylösand by Babes in BoylandInnan vi sa hej då till alla och satte oss på tåget igen så var vi tvungna att gå ner till havet. Det var disigt och blåsigt, men det gjorde nästan det hela ännu härligare. Vi hade nog kunnat gå runt på den där stranden i flera timmar och samla snäckor och andas in havsluft. Fler bilder från den turen bjuder Matilda på i ett annat inlägg.Tylösand Sweden by Babes in BoylandBabes-in-Boyland_Kickoff-Lovely-Life_Hotel-Tylosand-17Tylösand Sweden by Babes in BoylandVilket dygn vi hade! Så fint uppstyrt av Mia och Mikaela. Ser verkligen fram emot nästa träff! Och se till att gå in på alla bloggarna här på Lovely Life och ta del av de andras fantastiska bilder. Som sagt, så glada att få vara med i det här gänget. Mia, Mikaela (Mikkis moments), Hanna, Lina (En lång blondin), Sofia (Mokkasin), Anna (Northen Delight), Nanna (Så fint jag vill), Mari (Strengheilm) och Marina (The Beauty Edit) vi hoppas vi ses snart igen!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.