Babes-in-Boyland_April-Frankie-Calendar-2016-1

April, syrener och fredag

Babes-in-Boyland_April-Frankie-Calendar-2016-4Babes-in-Boyland_April-Frankie-Calendar-2016-5Babes-in-Boyland_April-Frankie-Calendar-2016-1Babes-in-Boyland_April-Frankie-Calendar-2016-3April by Babes in BoylandVilken härlig dag hörrni! Solen skiner och det är första april. Lite galet att köpa syrener egentligen redan i april, men det gick inte riktigt att låta bli de här vackra kvistarna i blomsterbutiken. Och doften ska vi inte tala om. Den är så starkt kopplad med juni förra året då våra små var precis nyfödda och hela världens kändes varm och syrendoftande.

I helgen ska det målas för fullt hemma hos oss båda. Matilda ska måla om ett gammalt bord, och igår var Nathalie och hämtade ut två provfärger från Auros ekologiska väggfärgssortiment som ska provmålas i ett av sovrummen. Vad har ni för planer?

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.