Babes_in_Boyland-Fine_little_day-Fjall-2-2

Fjäll

A fine little day by Babes in BoylandA fine little day by Babes in BoylandBabes_in_Boyland-Fine_little_day-Fjall-2-2A fine little day by Babes in BoylandA fine little day by Babes in BoylandA fine little day by Babes in BoylandA fine little day by Babes in Boyland

Vissa motiv fastnar man lite extra för. Ibland vet man inte riktigt varför, kanske är det bara en känsla man får. I det här fallet var det en slags fin vemodig känsla som infann sig. Och motivet så klart – fjäll, granskog och vatten, något drömskt landskap norr över. Så fantastiskt fint. Och så är det ju alltid när det kommer till Fine Little Day och Elisabeth Dunker. Man gillar liksom allt! Och för några dagar sen fick Matilda hem den här vackra poster. Tusen tack säger vi! Fjäll från Fine Little Day hittar ni här.

Och så blommar syrenerna! Är det inte lite tidigt i år förresten? Hur som helst så vill vi fylla varenda vas där hemma med väldoftande syrenkvistar. Vi får nästan göra det till nästa veckas dubbelkalas. Båda våra små kottar fyller nämligen 1 år då. Vilken grej. <3

Translation

Some things stick a bit extra. You don’t always know why, maybe it’s just the feeling you get. In this case we were drawn into some kind of melancholy. Mountains, spruce and water – a dreamy scenery somewhere up north. We love it. And that’s always the case when it comes to Fine Little Day and Elisabeth Dunker. You kinda like everything! A couple of days ago Matilda got this beautiful poster in the mail. A million thanks! You’ll find “Fjäll” from Fine Little Day here

Also, the lilacs are blooming! Isn’t that a bit early this year, by the way? We just want to fill all our vases with fragrant lilac twigs. Maybe that’s what we’ll be doing for next week’s double birthday party! Both our tiny ones are having their first birthdays next week. <3

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.