Roses by Babes in Boyland

Rosens dag

Roses by Babes in Boyland

Roses by Babes in Boyland

Roses by Babes in BoylandIdag visade sig vara rosens dag. Passande nog hade vi glömt att visa upp de här bilderna från vår midsommarfotografering. Nära intill där vi parkerade bilen växte nämligen flera fantastiska rosbuskar. Och det är nu vi önskar att vi hade kommit ihåg vad den där rossorten hette. Vi fick nämligen en liten guidad tur av en snäll liten tant som upptäckte oss smygandes där bland buskarna. Kanske att det var just den där sorten som var en Västeråsros?

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny