Novellix by Babes in Boyland

Novellix

Novellix by Babes in BoylandNovellix by Babes in BoylandNovellix by Babes in BoylandNovellix by Babes in Boyland Novellix by Babes in Boyland Novellix by Babes in Boyland Novellix by Babes in Boyland Novellix by Babes in BoylandNovellix by Babes in BoylandNovellix by Babes in Boyland Novellix by Babes in Boyland Babes_in_Boyland-novellix-noveller-13 Novellix by Babes in Boyland Novellix by Babes in Boyland Novellix by Babes in BoylandNovellix by Babes in Boyland(Detta är ett samarbete med Novellix)

Om ni följer oss på Instagram så kanske ni har sett att vi den här veckan har tagit över Novellix konto. Novellix är ett företag som ger ut noveller i fickformat. Inte nog med att de har ett fantastiskt utbud av olika av författare (allt från Astrid Lindgren till Elsa Billgren), så är även varje novell vackert illustrerad. Ja ni ser ju själva vilka små konstverk. Lite så här såg det ut när vi förra veckan tog med oss ett gäng noveller ut i naturen. Vi ville förmedla olika känslor som uppstår när man läser, och besöka olika miljöer från böckerna och novellernas värld. Så fint också att få vara i naturen. Bästa arbetsplatsen om ni frågar oss.

När vi fick frågan om ett samarbete så fick vi även välja ut fyra noveller som skulle ingå i en Babes in Boyland-ask som just nu säljs på Novellix hemsida. Ett svårt val med tanke på det fina utbudet som finns men till slut föll valet på de här novellerna – en härlig blandning av estetik och god litteratur.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.