Babes_in_Boyland-oland_sweden-8

Ölandssten, lammöron och kvällssol

Babes_in_Boyland-oland_sweden-1Babes_in_Boyland-oland_sweden-5Öland, Sweden by Babes in Boyland Babes_in_Boyland-oland_sweden-3Babes_in_Boyland-oland_sweden-2 Babes_in_Boyland-oland_sweden-8Babes_in_Boyland-oland_sweden-7Babes_in_Boyland-oland_sweden-6

Jag (Matilda) hade ju som sagt hela kameran full med Ölandsbilder. Men sen har andra saker hamnat i mellan så de har inte riktigt hittat hit. Men nu så. Lite skönt att plocka fram små minnen från sommaren nu när vi går mot höst. Vi hade lyckan att bo i det här fina (vita) huset med stor trädgård och Kalmarsund alldeles intill. Längs kusten där bryts ölandssten och det gamla bruket har lämnat kvar några stenhus i området som en gång tillhörde det. Så otroligt vackra. Murar av ölandssten och vilda lammöron hittar man ju lite överallt på ön, och tur är väl det.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny