Nathalie och Matilda - Babes in Boyland

Kära bloggläsare

Nathalie och Matilda - Babes in Boyland

Här är vi, Matilda till vänster och Nathalie till höger. Det är inte ofta vi hamnar på samma bild, men ibland så. Det här året har vi bloggat på i tre år. Inte alltid så frekvent, men alltid med stort hjärta och ambitionen att skapa en story kring våra inlägg. Den senaste tiden har vi börjat blogga lite annorlunda. I början kunde vi ägna en hel dag åt att skapa till exempel ett recept, och sen postade vi ett inlägg på ca 15 bilder. Riktigt så jobbar vi inte längre. Det är inte heller bara recept som dyker upp här på bloggen nu för tiden, utan DIY:s, hemma hos, barnbilder, lite personliga inlägg, blommor, interiörbilder och lite glimtar ur vår vardag. Vilket gör att vi kan blogga flera inlägg i veckan. Men nu till saken, vi skulle nämligen vilja veta lite mer vad ni tycker om bloggen. Vad vill ni se mer av och kanske mindre? Mer recept, mer om hur vi jobbar eller kanske mer personligt? För oss betyder den här bloggen och ni som läser den massor, så därför vill vi ju så klart höra er åsikt. Som tack för hjälpen tänkte vi dela ut två stycken prints bland er som kommenterar. Ni minns kanske våra prints Midsommar och Stjärnflocka?

Ha en fortsatt fin fredag! <3

Translation

Here we are, Matilda to the left and Nathalie to the right. It’s not common for us to be in the same picture, but sometimes we manage to. This year is our third year of blogging. Not so frequent at all times, but always with heard and the ambition to create the story in our posts. The latest time we’ve changed our way of blogging a bit. In the beginning of our journey we could dedicate a whole day to creating a recipe, and post a blog post with 15 pictures. We don’t really do that anymore. It’s not just recipes on the blog anymore, but also DIYshome visits, photos of children, some personal posts, flowers, interior and some glimpses of our daily life. This makes it possible to post more. But to the point, we’d like to know more about what you think about the blog. What do you want to see more of, what things can we skip? This blog and you, dear reader, mean a lot to us, so your opinion matters. As a thank you to those of you that comments on this post, we’d like to hand out two prints. You might remember our prints Midsommar and Stjärnflocka?

Have a great weekend! <3

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny