Morning at Matilda by Babes in Boyland

En sväng till Borås

Morning at Matilda by Babes in Boyland Morning at Matilda by Babes in BoylandMorning at Matilda by Babes in Boyland Morning at Matilda by Babes in BoylandMorning at Matilda by Babes in BoylandFör några veckor sen nu var jag och min (Matildas) familj tillbaka till Borås en sväng för att ordna vår lägenhet inför en uthyrning, eftersom att vi kommer bo i Västerås i höst. Slutar nog aldrig förundras av ljuset i den här lägenheten. Nattetid kan man vara med om det vackraste av månsken och såhär på morgonkvisten hittar solen alltid sin väg in. En ettåring som tassar omkring i en alldeles för stor pyjamas höjer ju mysfaktorn ganska rejält också. Bredvid kökssoffan ser ni för övrigt de bordsskivor som ska bli våra nya kompanjoner! Visst är dom bra fina va?

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny