Moderna Museet: Acclimatize

Babes_in_Boyland-Klimat_och_kreativitet_Moderna_Museet-3 Babes_in_Boyland-Klimat_och_kreativitet_Moderna_Museet-8Babes_in_Boyland-Klimat_och_kreativitet_Moderna_Museet-4Babes_in_Boyland-Klimat_och_kreativitet_Moderna_Museet-6

Igår öppnade Moderna Museets digitala utställningen Acclimatize, och vi är med och bidrar med en serie bilder. Syftet med Acclimatize är att genom kreativitet och olika konstformer lyfta klimatfrågan och inspirera människor till att skapa en mer hållbar värld. Plattformen för projektet utgörs av en specialdesignad digital kampanjsida och kommer att vara aktiv mellan 10 oktober – 10 december 2016. 

Så här har vi beskrivit vårt bidrag:
In a society reeking of consumption, shallowness and throwaways it can be valuable to take a minute and look at something with different eyes. Re-evalue what’s garbage for some and let it turn into something beautiful with some creativity. A couple of withered cut flowers won’t save this planet, but maybe it can let someone see something beautiful in what would have been thrown away without a second thought otherwise.

Här hittar ni vår bildserie.

Och tack Mästerblomman i Västerås för att ni samlade ihop blomspill till oss.Spara

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.