Lovely Life_Katrin Baath-06263

En liten paus

Sunday by Babes in BoylandSunday by Babes in BoylandSunday by Babes in BoylandSunday by Babes in Boyland Sunday by Babes in BoylandSunday by Babes in Boyland

Hej på er. Det blev en liten ofrivillig bloggpaus här. Kanske inte så konstigt med tanke på att vi hunnit med en flytt (Nathalie), lite sjukstuga, massa jobb och en flytt tillbaka till Borås (Matilda) sen vi bloggade sist. Men nu är vi båda på plats och ska ägna lite tid här på bloggen. Helt galet att det har hunnit bli vinter på den här korta stunden. Hoppas bara snön får ligga kvar lite så vi får njuta av det vackra vinterlandskapet.

För någon vecka sen så publicerades det här jobbet för Ikea Livet Hemma – Bröd som värmer. Vi gör ju en hel del jobb för dem som ni kanske har märkt och vi är så glada för det. Här ovan ser ni lite extrabilder som Matilda tog under dagen. Önskar er en fin måndag!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.