Lovely Life_Katrin Baath-06364

Första advent och ett gäng populära pepparkakor

Babes_in_Boyland-winter_cookies-1 Babes_in_Boyland-winter_cookies-3Babes_in_Boyland-winter_cookies-2 Babes_in_Boyland-winter_cookies-4 Babes_in_Boyland-winter_cookies-5 Babes_in_Boyland-winter_cookies-6

Hoppas ni har haft en fin första advent. Vi tänkte bjuda på lite bilder från arkivet idag som passar fint en dag som denna. Och inte vilka bilder som helst. De här pepparkakorna har nämligen fått ett eget litet liv sen vi publicerade dem för några år sen och har bland annat dykt upp i olika tidningar, på webbsidor som till exempel today.com, på Pinterest (vår mest pinnade bild är den här) och nu senast i den digitala tidningen Honest food magazine. Helt klart ett gäng populära kakor! Om ni vill kika på hela inlägget så hittar ni det här.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny