Lovely Life_Katrin Baath-06926

Photography Questions

Babes in Boyland 2017

Några av de vanligaste frågorna vi får här på bloggen och Instagram är fotorelaterade. Vilket filter vi använder på Instagram, hur man får till rätt ljus i bilderna, vilket fotoredigeringsprogram vi använder, hur man får till stämningsfulla och mörka bilder, vilken utrustning vi har och så vidare. Därför tänkte vi ha en liten frågestund här på bloggen med fokus på foto. Om ni har frågor som rör stylingbiten så går det också bra att ställa. Lämna gärna en kommentar här nere så sätter vi ihop en liten Photagraphy Q&A. Kul!

Bilden är förresten en av de få bilder som finns på oss ihop (tagen med självutlösaren). Inte det lättaste tyvärr, men nu har vi äntligen lite nya pressbilder.

Some of our most frequently asked questions on this blog and on Instagram are related to photography. Which filter we’re using on Instagram, how to catch the right light in the photos, what editing program we use, how to create mood and dark imagery, what photo gear we use and so on, and so on. Because of this, we’re having an AMA/AUA (“Ask me anything”/”Ask us anything”) focused on photo. If you have questions regarding styling you’re welcome to ask them as well. Please leave a comment and we’ll set up a Q&A. Fun!

By the way, the photo is one of the few of the two of us together (taken with the self-timer). No that easy to pull off, but we finally have some new press photos.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny