En kreativ duo från Sverige, bestående av stylisten Nathalie Myrberg och fotografen Matilda Hildingsson. Naturen, hållbarhet och slow living ligger i fokus i duons melankoliska och poetiska uttryck.

Kontakt: info@babesinboyland.se
Instagram: @babes_in_boyland
Hemsida: Babes in boyland

Numera hittar ni bloggen Babes in Boyland hos Northern Sisters

Photography Questions

Photography Questions

Babes in Boyland 2017

Några av de vanligaste frågorna vi får här på bloggen och Instagram är fotorelaterade. Vilket filter vi använder på Instagram, hur man får till rätt ljus i bilderna, vilket fotoredigeringsprogram vi använder, hur man får till stämningsfulla och mörka bilder, vilken utrustning vi har och så vidare. Därför tänkte vi ha en liten frågestund här på bloggen med fokus på foto. Om ni har frågor som rör stylingbiten så går det också bra att ställa. Lämna gärna en kommentar här nere så sätter vi ihop en liten Photagraphy Q&A. Kul!

Bilden är förresten en av de få bilder som finns på oss ihop (tagen med självutlösaren). Inte det lättaste tyvärr, men nu har vi äntligen lite nya pressbilder.

Some of our most frequently asked questions on this blog and on Instagram are related to photography. Which filter we’re using on Instagram, how to catch the right light in the photos, what editing program we use, how to create mood and dark imagery, what photo gear we use and so on, and so on. Because of this, we’re having an AMA/AUA (”Ask me anything”/”Ask us anything”) focused on photo. If you have questions regarding styling you’re welcome to ask them as well. Please leave a comment and we’ll set up a Q&A. Fun!

By the way, the photo is one of the few of the two of us together (taken with the self-timer). No that easy to pull off, but we finally have some new press photos.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Babes in Boyland

En kreativ duo från Sverige, bestående av stylisten Nathalie Myrberg och fotografen Matilda Hildingsson. Naturen, hållbarhet och slow living ligger i fokus i duons melankoliska och poetiska uttryck. Kontakt: info@babesinboyland.se Instagram: @babes_in_boyland Hemsida: Babes in boyland Numera hittar ni bloggen Babes in Boyland hos Northern Sisters

Senaste inläggen på Lovely Life

När ränderna går ur

När minimalisten i mig väcks till liv då är det ungefär så här det ser ut. Så ni ser, citatet Ränderna går aldrig ur har

0
Läs mer »
Stäng meny