Lovely Life_Katrin Baath-07407

Portfolio

Café by Babes in BoylandGreen juice by Babes in BoylandWrapping by Babes in Boyland

Nu har vi äntligen uppdaterat vår portfolio och tänkte i samband med det passa på att tipsa om den här på bloggen. Här hittar ni den. Vi tänkte även passa på att nämna att vi hela tiden letar efter nya (och gamla så klart) samarbetspartners och företag att jobba med, stora som små. Så hör gärna av er om ni tror att vår profil skulle passa er. <3

Och just det…vi har inte glömt bort era fotofrågor. Det inlägget kommer vi förhoppningsvis publicera i slutet av veckan.

We’ve finally updated our portfolio and wanted to share it with you here on the blog. You’ll find it here. We also wanted to mention that we’re constantly looking for new (and old of course) collaborators and companies to work with, big and small. If you feel that our profile is a match with yours, please don’t hesitate to get in touch. <3

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.