Gotland workshop and retreat by Babes in Boyland

Workshop and retreat

Gotland workshop and retreat by Babes in Boyland

Oj vad vi har längtat efter den här dagen! Idag öppnar vi nämligen upp för bokningar till vår workshop och retreat på Gotland och Hotel Stelor. Det här är något vi planerat en längre tid och ser oerhört mycket fram emot! I maj är det dags och så här skriver vi på vår hemsida:

Följ med oss till idylliska Gotland och Hotel Stelor där vi under tre dagar kommer njuta av den vackra omgivningen, lokala råvaror, inspirerande sällskap, morgonyoga och sommarens första blommor. De Gotländska ”ängena” kommer att vara i full blom och sommaren står inför dörren. Vi kommer att ha vackra Hotel Stelor till vårt förfogande, som ligger 2,5 mil söder om Visby, längst den sydvästra kusten. Utsett till ett av världens bästa hotell har det med personlig charm och genuin känsla för detaljer blivit en plats att mötas på. Breda plankgolv och tjocka stenväggar, en undangömd trädgård och inspirerande rum, gör hotellet till en lugn oas borta från världen, bara några minuters cykeltur från en avskild strand.

Under de här tre dagarna kommer vi även vässa vår förmåga att med hjälp av kameran berätta visuella stories, där våra workshop-pass ligger till grund för det. Vi går igenom styling, fotografi och efterbehandling. Upplägg:

Pass 1: Live Storytelling
Pass 2: Hands-on workshop
Pass 3: Local harvest and summer feast
Pass 4: Photo editing session/Business talk

Under retreaten kommer Stelors egen kock Linus Ström vara med och laga vegetarisk mat. Han har en bakgrund som deltagare i årets kock och har drivit flera stjärnkrogar och tillsammans med den lokala, ekologiska grönsaksbonden Janne Grimlund kommer han att laga spännande mat med de råvaror som årstiden har att erbjuda.

Varje morgon börjar vi med ett härligt yogapass eller ett dopp i det blå. Det finns även möjlighet till att utforska närområdet genom en morgonpromenad om man så önskar. Sedan äter vi en gemensam frukost där vi går igenom dagens aktiviteter. Kort sagt, det kommer att vara 3 fantastiska dagar.

Vi har redan fått in en hel del förfrågningar och intressemail, så det är vi så klart extra glada för. Det kommer vara begränsat antal platser så se till att gå in och anmäl er redan nu. All info (upplägg, pris och bokning) hittar ni HÄR.

Hoppas vi ses i Maj! <3

_______________

We’ve looked forward to this day for so long! Today’s the day when we open registration for our workshop and retreat at Hotel Stelor, Gotland. We’ve planned this for quite some time now and now it’s happening.

Join us for a three day retreat and workshop to idyllic Gotland and Hotel Stelor where we’re going to enjoy the beautiful surroundings, local produce, inspiring companionship, morning yoga and the summer’s first flowers. Gotland’s meadows will be in full bloom and summer is knocking on the door. We’ll have Hotel Stelor at our disposal, located at the south-western coast of Gotland, just 25 kilometres away from Visby. Declared as one of the world’s best hotels, it’s become a place to meet at, due to it’s charm and genuine feel for details. Wide plank floors, thick stone walls, a hidden garden and inspiring rooms make the hotel a calm oasis away from the world and it’s just a few minutes on bike to reach a secluded beach.

During the three days we’re also going to sharpen our abilities on how to tell visual stories by the help of a camera. Our workshop sessions is the basis of the learning. We’ll do, teach and talk styling, photography and photo editing. Setup:

Session 1: Live Storytelling
Session 2: Hands-on Workshop
Session 3: Local Harvest and Summer Feast
Session 4: Photo Editing / Business Talk

Hotel Stelor’s own chef Linus Ström will join us during the retreat and cook vegetarian food. He’s got a background as a participant in “Årets Kock” (Chef of the Year) and has been the chef a several great restaurants. Linus will cook exciting dishes based on the season’s greens together with the local and organic vegetable farmer Janne Grimlund.

Every morning starts with a yoga session or a swim in the ocean. There’s also a possibility to explore the surrounding areas on a morning stroll if one so wishes. After the morning activities we have breakfast together where we’ll talk about the coming day’s activities. In short, it’s going to be three great days.

Book 12th – 14th May and join us! <3

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny