Influencers meet up by Babes in Boyland

Inspirationsdag för influencers

I söndags var vi i Göteborg och Clarion Post för att delta på #influencermeetup2017, en inspirationsdag för oss influencers anordnat av Frida Ramstedt (Trendenser). Förutom Frida själv som var fantastisk bjussig och inpsirerande på scen, så stod bland annat Sofi Fahrman för en grym föreläsning. Jag tror de flesta som medverkade under dagen kunde skriva under på det.Influencers meet up by Babes in BoylandInfluencers meet up by Babes in BoylandInfluencers meet up by Babes in Boyland Influencers meet up by Babes in Boyland Influencers meet up by Babes in BoylandLite gofika behövdes i pausen. Och en massa prat med alla fina kollegor. Så fint att få bolla sånt som alla vi går och funderar på men som vi sällan får chans att diskutera med varandra.Influencers meet up by Babes in BoylandNanna och hennes glittriga byxdräkt. <3
Influencers meet up by Babes in BoylandInfluencers meet up by Babes in Boyland Influencers meet up by Babes in BoylandNär föreläsningarna var slut så förflyttade vi oss till Vinterträdgården för förfriskningar, lite tilltugg och mingel. Så fint att äntligen få träffa många av de man kikar in hos dagligen men som man faktiskt aldrig har träffat. Bland annat hängde vi en stund med Hanna Wendelbo, Ida Magntorn och vår bloggkollega Katrin (Mia, Mari och Nanna från Lovely Life var även på plats).
Influencers meet up by Babes in Boyland Influencers meet up by Babes in BoylandSedan var det dags för middag.Influencers meet up by Babes in Boyland Influencers meet up by Babes in BoylandLina och Lotta är också två fantastiska personer vi följt länge men som vi inte träffat irl. Vi satt även mitt emot duktiga Helena Lyth under middagen. Henne hade vi heller inte träffat tidigare.Influencers meet up by Babes in Boyland Influencers meet up by Babes in BoylandKvällen avslutades på Hotel Eggers med ett fint gäng och sedan gick vi vidare till Pigalle där vi bodde. Tack Göteborg och Frida för en toppendag!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny