Sandberg Wallpaper Oas by Babes in Boyland

Find your own Oasis

Sandberg Wallpaper Oas by Babes in Boyland Sandberg Wallpaper Oas by Babes in Boyland Sandberg Wallpaper Oas by Babes in Boyland Sandberg Wallpaper Oas by Babes in Boyland Sandberg Wallpaper Oas by Babes in Boyland Sandberg Wallpaper Oas by Babes in Boyland Sandberg Wallpaper Oas by Babes in Boyland Sandberg Wallpaper Oas by Babes in Boyland Sandberg Wallpaper Oas by Babes in Boyland Sandberg Wallpaper Oas by Babes in Boyland Sandberg Wallpaper Oas by Babes in Boyland Sandberg Wallpaper Oas by Babes in Boyland Sandberg Wallpaper Oas by Babes in Boyland Sandberg Wallpaper Oas by Babes in Boyland Sandberg Wallpaper Oas by Babes in Boyland Sandberg Wallpaper Oas by Babes in Boyland

Idag släpps äntligen Sandbergs Wallpaper’s nya tapetkollektion OAS. En helt fantastisk kollektion som vi varit med och jobbat med. Både med life style-bilder till kollektionsboken och en film där vi visar vår egna lilla oas. Det här jobbet har verkligen varit en fröjd att göra och vi kan verkligen varmt rekommendera den här kollektionen. Så mycket fint! I filmen skymtar ni både Johanna (i ljusblått) och Sten (i ljusgrått), och hade vi haft fler rum att tapetsera så hade både Malin och Lo åkt upp på väggarna. Förutom tapetkollektionen så släpper även Sandberg några härliga produkter som man kan hitta i deras accessoarshop.

En extra rolig grej är att våra bloggkollegor Nanna och Katrin också har varit med och jobbat med den här kollektionen. Och de fina kollektionsbilderna är stylade av Josefin Hååg och fotograferade av Sara Medina Lind.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.