by Babes in Boyland

Kajplats 9

Hoppas ni har haft en fin helg! Den här veckan känns väldigt lugn och vi har inte så mycket inbokat för ovanlighetens skull. Så skönt med såna veckor ibland. Då finns tid till att skapa mycket eget material och landa lite i vissa projekt och jobbuppdrag. Förra veckan däremot var lite mer uppbokad. Mycket skojsiga möten och en tripp till Stockholm som inte riktigt blev som vi tänkt oss men mysig i slutändan.

Ett av mötena förra veckan hade vi med Maria Backlund som vi lärt känna genom Hotel Stelor. Hon jobbar nämligen med deras sociala medier och hemsida. Hon var på resande fot och då passade vi på att ses här i Västerås för att prata ihop oss om ett projekt som vi har på gång. Vi hade bestämt träff på Kajplats 9 som är en restaurang som ligger nere vid kajen med utsikt över Mälaren. Vi kan ju kika lite på hur det såg ut då. by Babes in Boyland by Babes in Boylandby Babes in Boyland by Babes in BoylandEfter lunchen vinkade vi hej då till Maria och traskade tillbaka in till stan.Autumn by Babes in BoylandBevis på att hösten är här!Autumn by Babes in BoylandHär ser ni vårt tillfälliga kontor just nu. Eller Matildas lägenhet. Vi letar nämligen för fullt efter ett litet kontor/studio inne i stan, men har inte hittat något passande än. Tills dess får vi hålla till hos varandra eller ute i torpet. Inte fy skam det heller!Sunflower by Babes in Boyland Sunflower by Babes in Boyland

Önskar er en fin vecka!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.