Autumn morning by Babes in Boyland

Höstmorgon

September har verkligen varit fin! Vill liksom stanna tiden lite nu. Autumn morning by Babes in Boyland Autumn morning by Babes in BoylandDen stora eken vid torpet har börjat tappa sina löv och de flesta träden har börjat skifta färg. Den här tiden känns alltid så vemodig. Tiden mellan det färgstarka och det nakna.
Autumn morning by Babes in Boyland Autumn morning by Babes in BoylandNågot vi märkt är att torpet verkligen har ett lugn över sig. Det är nog därför vi längtar dit hela tiden.Autumn morning by Babes in BoylandAutumn morning by Babes in BoylandOch så smakar kaffet alltid bäst där. Gärna ur någon av alla våra omaka keramikkoppar som vi har samlat på oss. Önskar er en fin onsdag!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny