Babes_in_Boyland-Sandberg_brevpapper

Brevpapper och höstkrans

Det här är ett reklamsamarbete med Sandberg Wallpaper. Nu är det bara några veckor kvar till vår workshop på Gotland. För att hälsa våra deltagare lite extra välkomna så har vi i veckan skrivit ett varsitt handskrivet brev till var och en. När vi för några månader fick nys om att Sandberg skulle ta fram brevpapper i samband med sin nya tapetkollektion Oas, så kände vi direkt att vi ville använda dem i det här syftet. Så fint att faktiskt få skriva brev på riktigt, och att få något annat i brevlådan än tråkiga räkningar och reklam.  Lettering with Sandberg by Babes in Boyland Lettering with Sandberg by Babes in Boyland Lettering with Sandberg by Babes in Boyland Lettering with Sandberg by Babes in Boyland Lettering with Sandberg by Babes in BoylandBabes_in_Boyland-Sandberg_brevpapper Lettering with Sandberg by Babes in Boyland Lettering with Sandberg by Babes in BoylandFörutom att vi skrev brev så passade vi även på att göra en höstkrans. Hittade de här grenarna i blomsterbutiken och kunde inte riktigt motstå att köpa dem. Så vackra färger som gjorde sig extra bra med mönstret Malin från Sandberg.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.