Autumn kitchen by Babes in Boyland

Livet runt kranen

Autumn kitchen by Babes in Boyland Autumn kitchen by Babes in Boyland Autumn kitchen by Babes in Boyland Autumn kitchen by Babes in Boyland Autumn kitchen by Babes in Boyland Autumn kitchen by Babes in Boyland

Vi tänkte dela med oss av de här bilderna som vi tog för några veckor sen för ett jobb för Mora Armatur. Ni kanske kommer ihåg att vi var i Dalarna för ett tag sen och tog del av ett fantastiskt dygn som Mora Armatur, Cattis och Nanna bjöd in till. Då fick vi även som uppdrag att tolka en av deras kranar – vilket vi så klart ville göra! Vi valde köksblandaren Mora Classic som passade så fint in i ett av köken i Matildas hus.

“Hösten är verkligen en favoritårstid och allt som hör där till. Färgerna, den friska luften och lugnet som infinner sig. Den här tiden vill vi ut i skogen, tända ljus och brasor och njuta av vackra höstblommor.”

Spara

Spara

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.