Babes in Boyland by Mokkasin

Nya tider!

Babes in Boyland by MokkasinNu kära ni så har det blivit dags för oss att tacka för oss här på Lovely Life. Idag flyttar vi nämligen vår blogg till en helt ny plattform – The Northern Sisters Collective. Där kommer vi husera tillsammans med ett gäng fantastiska kvinnor. Hoppas ni följer med oss dit och kommer gilla nya sidan lika mycket som vi gör.

Vi vill så klart passa på att tacka Lovely Life och alla fina bloggare här för den här tiden. Vi har ju faktiskt varit här sen 2014, så det är så klart blandade känslor det här. Men vi kommer fortsätta kika in här dagligen. <3

Vi ses på The Northern Sisters Collective!

(bilden på oss har bästa Sofia tagit)

1
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.