VÅRA LOVELY BLOGGARE​

what decorates my day

Emma Johansson heter jag, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday.

Jag jobbar som digital manager, skribent och influencer. Bor i centrala Stockholm med sambo och sönerna Carl-Philip, 3 år och Alexander, 0 år.

Kontakt: whatdecoratesmyday@gmail.om

Instagram: @whatdecoratesmyday

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med min sambo och våra två barn Hollie och Bianca. På bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn, resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Kontakt: annakubels@gmail.com

Instagram: @annakubel

Katrin Bååth

Hej, jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director och stylist. Och så är jag kreativ chef på Sandberg Wallpaper.

Jag brinner för att skapa ”good shit” tillsammans med ”good people”. Vad det innebär kan ni läsa mer om på www.katrinbaath.se.

Kontakt: katrinb@katrinb.se 

Instagram: @katrinbaath.

Plåthuset

Jag heter Therese och bor med min familj på Gotland. För två år sedan tog vi steget från storstaden till landsbygden. Vi flyttade till vårt sommarhus, som vi skämtsamt brukade kalla Plåthuset. Ett trähus som på 70-talet försetts med plåtfasad.

Jag arbetar som frilansdesigner och kreatör. Tillsammans med min man driver jag även Studio Plåthuset, en gemensam kreativ plattform med atélje och pop up butik. Under samma tak kombinerar vi alla våra intressen: design, konst och vintage.

I bloggen delar jag med mig av olika kreativa projekt, livet på landet, mitt hem, arbete och annat som inspirerar mig.

Välkommen!

Kontakt: info@studioplathuset.com

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Se min portfolio här

Skillad florals

Jag heter Nika Wahren och är blomsterdesigner på mitt företag Skillad Floral Design. Jag bor i Sundbyberg med mina två barn Maj och Vidar och min man Mårten.

Här på bloggen delar jag med mig av mitt arbete och blommiga liv innehållande bröllop, styling​ för magasin och mode​ och workshops.

Kontakt: skilladflorals@gmail.com

Instagram: @skilladflorals

Se min portfolio här 

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. 

Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Kontakt: baravickan@hotmail.com

Instagram: @viktoriaholmgren

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Jag driver även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här.

Kontakt: mia@lovelylife.se

Instagram: @miaanderberg

Se min portfolio här

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar som marknadskoordinator på This cup counts.

På den här platsen kommer jag dela med mig av sådant jag funderar över och tycker om. Vackra foton, ihopknåpade meningar, kläder, inredning och vardagligheter bland annat. Och Doris.

Kontakt: pedersen.isabelle@gmail.com

Instagram: @isapedersen

Detta inlägg har 5 kommentarer

Kommentarer är stängda.

Stäng meny