VÅRA LOVELY BLOGGARE​

what decorates my day

Emma Johansson heter jag, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday.

Jag jobbar som digital manager, skribent och influencer. Bor i centrala Stockholm med sambo och sönerna Carl-Philip, 3 år och Alexander, 0 år.

Kontakt: whatdecoratesmyday@gmail.om

Instagram: @whatdecoratesmyday

Linda & Louise

Vi som driver bloggen Linda & Louise heter Linda Hansson och Louise Lemming. Tillsammans driver vi Vintagefabriken – som är både en vintagebutik, en webbshop och ett stylingkoncept med fokus på vintage och hållbarhet.

Maila på info@vintagefabriken.se

Hemsida: Vintagefabriken.se

Instagram: @vintagefabriken

Katrin Bååth

Hej, jag heter Katrin Bååth och frilansar som creative director/art director och stylist. Och så är jag kreativ chef på Sandberg Wallpaper.

Jag brinner för att skapa ”good shit” tillsammans med ”good people”. Vad det innebär kan ni läsa mer om på www.katrinbaath.se.

Kontakt: katrinb@katrinb.se 

Instagram: @katrinbaath.

Plåthuset

Jag heter Therese och bor med min familj på Gotland. För två år sedan tog vi steget från storstaden till landsbygden. Vi flyttade till vårt sommarhus, som vi skämtsamt brukade kalla Plåthuset. Ett trähus som på 70-talet försetts med plåtfasad.

Jag arbetar som frilansdesigner och kreatör. Tillsammans med min man driver jag även Studio Plåthuset, en gemensam kreativ plattform med atélje och pop up butik. Under samma tak kombinerar vi alla våra intressen: design, konst och vintage.

I bloggen delar jag med mig av olika kreativa projekt, livet på landet, mitt hem, arbete och annat som inspirerar mig.

Välkommen!

Kontakt: info@studioplathuset.com

Ingrid Wenell

Jag heter Ingrid Wenell, är 30 år och bor i ett litet, gult sekelskifteshus utanför Halmstad med min nyblivne make och vår dotter Olivia, två år. Jag pysslar med många olika saker såsom att fotografera, jobba som influencer och att bygga upp mitt egna, ännu hemliga företag. I år startar jag också min yrkesutbildning till Content Manager i Malmö. I min blogg får man följa alla mina projekt, DIY-pyssel, loppisrundor, livet som mamma och nybliven fru och en himla massa fixande med vårt hus och trädgård. Det blir också en hel del gulliga djurbilder på våra fyrbenta familjemedlemmar, personliga tankar, dagdrömmande, recept och en och annan resa. Häng med!

Kontakt: ingrid.w@hotmail.com

Instagram: @ingridwenell

Zanna Metzer

Jag heter Zanna Metzer och är entreprenör med bröllop och livsstil som fokus. Jag driver Sistersinlaw – en av Skandinaviens största bröllopsbloggar samt varumärket Ellen Marie Bridal. Här på Lovely Life delar jag med mig av livet bakom kulisserna.

Kontakt: zanna@sistersinlaw.se

Instagram: @zannametzer

Skillad florals

Jag heter Nika Wahren och är blomsterdesigner på mitt företag Skillad Floral Design. Jag bor i Sundbyberg med mina två barn Maj och Vidar och min man Mårten.

Här på bloggen delar jag med mig av mitt arbete och blommiga liv innehållande bröllop, styling​ för magasin och mode​ och workshops.

Kontakt: skilladflorals@gmail.com

Instagram: @skilladflorals

Se min portfolio här 

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. 

Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Kontakt: baravickan@hotmail.com

Instagram: @viktoriaholmgren

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Jag driver även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här.

Kontakt: mia@lovelylife.se

Instagram: @miaanderberg

Se min portfolio här

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Se min portfolio här

Jag heter Linnéa och driver kontot @leitntosinspiration på Instagram. Jag är 32 år och bor på södra Gotland med min man och våra två barn Lilly och Harry.
 
Till vardags driver jag inredningsbutiken Ladan i Hemse och klädmärket Papijjon Sweden tillsammans med min bästa vän Sandra.
 
På bloggen delar jag med mig av mina kreativa upptåg och olika DIYs, mitt hem och om livet på landet. 
 
Instagram: @leitntosinspiration

Detta inlägg har 5 kommentarer

Kommentarer är stängda.

Stäng meny