Finfint just nu!

Finfint just nu!

Alltså kolla in denna ljuvliga sida. Fantastiska förpackningar och fantastiska stilleben. Inspodelux.

I eftermiddags ägnade Karin omotiverat lång tid till att fundera på om tjejen ovan bara äger kläder i roströdbrun färgskala och enbart har inredning i samma färgskala. Men visst. Imponerande ju. Och tjusigt flöde. Kolla in vonkopfbisfuss på Instagram.

Andre gången på en vecka jag tar in Kristin i mitt flöde. Men sen är hon ju också lätt en av Sveriges bästa bloggare. I alla fall. Älskar texten hon skrev till bilden ovan. Surfar inte men tolkar texten på mitt sätt och älskar dubbeltydligheten. Man ska gå på sin magkänsla och inte snegla på hur andra gör. Göra sin grej. Och tro på sig själv.

”Har tänkt på den här vågen en del. Lazy Left.
Innan jag reser hem ska jag ha surfat på den tänkte jag. Men denna morgon låg det 18 personer där ute i vattnet och väntade på samma våg. Klockan var halv åtta på morgonen.
Och jag undrar – Vem ska få ta vågen? Hur många får plats på samma våg samtidigt? Vad är det för hierarki som råder? Vågar jag ta för mig och tro på mig själv och min kompetens.
Eller kommer jag bara tycka det är jobbigt att alla gör samma sak och paddla där ifrån istället…?
Hitta min egna våg. Det kanske inte är ”Lazy Left” som alla talar om men jag kan i alla fall få ha den för mig själv och slippa anpassa mig till alla andra.
Kan tumla runt, ramla av, skratta, kämpa och börja om utan att trängas.”

Just nu uppför jag mig som en rökare som slutat röka eller en nykter alkoholist. Luktar liksom på korken och tar djupa andetag när en rökare går förbi (obs alltså en liknelse). Fönstershoppade precis på Gannis sajt. Vill ha ovan tröja. Budskapet känns nämligen 2018. Året med lyckliga slut. Men. Jag har shopstop. Finns tröjan kvar i april är den min.

0

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Är också besatt av Buly. Finaste som finns just nu! Kram och Happy Friday!

  1. Kram och puss bästa!

 2. Buly är helt fantastiskt. Har du varit i någon av deras butiker? Rekommenderas varmt!

  1. Det har jag inte! Men nu ska jag verkligen se till att besöka den i London i vår.

  1. Oh yes!

 3. Hellooo! Men om du älskar att shoppa kan du väl få göra det 🙂 och om du mår lite dåligt pga konsumtion kan du väl börja sälja saker och kläder i samma takt som du köper nytt. Jag som själv inte har så bra koll hade tex gärna köpt secondhand av dig 🙂

  1. I och för sig… Å andra sidan så vill jag behålla allt jag handlar. Har supersvåra för att göra mig av med plagg. Och sen är det ju både en ekonomiska fråga och ett hållbarhetstänk. Jag tycker personligen att jag handlar alldeles förmycket nytt, blir nästan slentrianmässigt. Mina tre månader shopstopp gör att jag hinner reflektera och använda det jag har på ett mer kreativt sätt.
   Men himla bra att veta att det finns någon som vill köpa av mig. 🙂

   1. Fattar! Slentrian är icke bra. Lycka till!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny