Lunchlådan!

Lunchlådan!

Känner att detta är en ny kategori i min blogg. Lunchlådan! Håll med om att det är en bra kategori! Framförallt nu i januari. Köpte den tjusiga asken på Beau Marché i mellandagarna. Tänkte att det borde vara som med träning. När man köper nya träningskläder blir man ju mer motiverad att träna. Ja ni fattar.

Om ni tycker att det ser ut som en liten portion, mozzarellan till trots, har ni helt rätt. Landade som ett snacks i min mage. Tycker det är det stora problemet med lunchlåda. Att få över så pass mycket av middagen så det räcker till minst en till måltid.

Men det fungerade som bränsle innan Pilatesen. Så fick det bli ägg och avokado efter. Och föresten! Classic Pilates, där jag tränar, har gratis prova på denna veckan! Testa vetja.

Och receptet. Passar sjukt bra om man har ett gäng halvsega paprikor liggandes. In med dem i ugnen bara! Och jag brukar lägga dem i en skål med kallt vatten när det kommer ut ur ugnen, innan jag skalar. Inte strula med plastfilm som det står i receptet. Och visst är det härligt med recept the old way? Även om detta garanterat finns på nätet någonstans.

0

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Låter väldigt gott!
  Det som inte är så bra „the old way“ är onödig plastfilm som slängs efter en änvändning.
  Det går lika bra att använda en tallrik som lock eller att ta ett skål med tillhörande lock. Samma effekt bättre för miljön 😀

  1. Eller hur! Jag har köpt en återanvändbar ”film” gjord på typ bivax tror jag. Sjukt smart!

   1. Det låter väldigt smart och spännande. Har aldrig sett det. Får jag fråga efter märket? Tack på förhand.

    1. Bee’s Wrap Naturligt Folie, köpt på AB Småland i Malmö.

 2. UNDERBART kategori! Sen älskar jag matstänket på receptet, det visar att det används! 🙂

  1. Om det har! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.

Stäng meny