Mood board för Lite Kalabalik.

Mood board för Lite Kalabalik.

En kväll för ett par veckor sedan satte jag och Malin oss med sushi, te, godis och en hög med tidningar. Vi rev ut allt möjligt som vi tyckte var Lite Kalabalik. Sen tejpade vi upp på en gammal bordsskiva. Allt för att få en tydlig, visuell och sammanhållen bild av i vilken riktning vi vill att varumärket ska ta, vad vi laddar varumärket med och vad Lite Kalabalik är för oss idag.

Glädje i våra bilder är ett måste! Modellerna ska le och skratta. Bilden överst kan jag inte slita mig i från. Älskar den. Och den får symboliserade oss två. Stora solisar för att dölja ringar under ögonen. Och så tänker jag att det är ett hotellrum i typ LA vi sticker ut huvudet från. Alltid ha kul och vi ska fortsätta drivas av passion!

Kate på omslaget av Vouge står för den coolness vi vill vara, modellen i röda stövlar och blå klänning den lekfullhet i färgblock som vi gärna jobbar med, ”Radikal optimism och Pricken över i” är exakt det Lite kalabalik är. I en enkel outfit sätter man pricken över i med ett smycke från oss. I en färgglad outfit adderar den i:et. Örhänget på bilden ovan som är en klassisk pärla med en tvist är precis det vi är. Alltid en tvist. Quirky och positivt. Storstadskänsla.

Våra kollektioner innehåller en grund av basfärger. Sen adderar vi alltid det galna och färgglada inför varje säsong.

 

0

Similar Posts by The Author:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny