finfint_langblondin_0125

Finfint just nu.

Väldigt mycket igenkänning på denna. Försöker ta en sak i taget men jäkla svårt när man vill så mycket på en gång. Och då kan det bli som ikväll. Hade en plan på att göra en grej istället satt jag och tittade på mer eller mindre meningslösa videos på internet… Nåväl. Tänker att man inte alltid kan vara effektiv. Bild: Society6

Åttio procent av mina pinnade outfitsbilder är bilder på långa kjolar och tröjor. Och framförallt har tjejen inga strumpbyxor på benen. Satan vad jag längtar efter det. Den strumpbyxelösa säsongen. Bild: Just Women Fashion

En vän till en vän har precis startat ett kräm-instagramkonto. Gillade det direkt! Och då är jag ändå tjejen som alltid bläddrat förbi skönhetssidan i modetidningen. Men det var något med tipsen som kändes extremt konkreta och passade min hy tror jag. I alla fall. Kolla in Geekglow.

Om jag klickat hem denna boken! Japp. Tänker att jag ska försöka skapa lite Pom & Flora-känsla i mitt kök i Malmö.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Man blir ju lätt det! 🙂

 1. Bästa Lina!
  Tack för alla härliga inlägg och inspiration?
  Vill bara säga att jag såg dig häromdagen (hoppas du inte får stalker-vibbar, Malmö är ju trots allt inte så stort!) och du är verkligen inte vintergrå, tvärtom❣️ Tycker du har en sån fingertoppskänsla-keep up the good work✨
  Önskar dig en fin helg,
  Kram Moa

  1. Men TACK! Och please! Hälsa nästa gång, skulle bli jätteglad (och inte stalker-rädd:)
   Kram!
   //Lina

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny