celine_clutch_vinatge_langblondin_0206

Finfint just nu!

Lovade ju mig själv ett shopstop vid årsskiftet. Får nog ändå säga att det gått ganska bra. Handlade inget på hela januari. Oerhört nyttigt och bra för mig kan jag berätta. Som en detox. Eventuellt kan det vara så att jag bröt mitt löfte häromdagen. Tycker nog ändå att en liten liten väska inte riktigt räknas… Och den får ett eget inlägg. Nu till min fönstershopping som en har ägnat sig åt sen shopstoppet trädde i kraft. Och mini kan man ju handla till! Denna regnjackan från Bobo Choses hade ju varit alldeles förträfflig. Dock lite (mycket) i överkant rent prismässigt.

Och så skulle jag kunna matcha med denna godingen från Ganni.

Zara här däremot betydligt mer plånboksvänliga priser. Som denna tröjan till mini till exempel.

Så skulle jag kunna matcha med denna Céline vintage clutch. Skoja. Men förmodligen en av de vackraste väskor en kan skåda.

Tror mini skulle passa alldeles utmärkt i denna kepsen från Mini Rodini. Ett stort rött hjärta och en pom pom på huvudet. Känns väldigt mycket mini.

Och så dessa örhänge till mig då. Stör mig på att jag själv inte designat dem för Lite Kalabalik. Dock kommer de från en favoritkonkurrent, Sophie by Sophie.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.