Det kommer en vår, jag lovar.

Det kommer en vår, jag lovar.

Vi har ju som sagt haft en kräksjuk stackare hela helgen. Och i vanlig ordning blåste vi faran över förtidigt. Efter över ett dygn kräkfri och med aptit kom kräket tillbaka. Mest synd om mini såklart. Men också lite synd om föräldrarna som bor i bostadsrätt utan tvättmaskin. Den där planen på att bygga toalett på ovanvåningen återupptas genast. Annars då. Har varit extremt behjälpt av ovan blombukett i helgen. I all dyster kräksörja har det hjälpt att vila ögonen på en utslagen Vallmo.

Ett litet glasunderlägg jag köpt på Dora i Köpenhamn. Också piff i vardagen som gör livet lite trevligare i vabruari.

Eller bara ett kaos. Nästan mer älskvärt.

Något annat bra. Bananpannkakor. Tröttnar aldrig. Inte mini heller. Serverar tinade frysta bär och lite bipollen om man vill ha mer sötma, till. Och kokosflarn såklart!

Och så en kastanjeknopp som påminner om att knopparna en dag kommer att slå ut. Satan vad jag längtar till våren. I alla fall. Ny vecka nya tag. Denna dagen sa svisch i möten och olika voice over inspelningar (vi sitter via Skype med en ljudstudio i Stockholm, regisserar och guidar skådespelaren som ska spela in voice overn). Annars tänker jag att det kommer att bli en himla bra vecka. Fettisdagen i morgon ju och Alla Hjärtans dag på onsdag. Hehe.

0

Similar Posts by The Author:

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Hej! Gillar din blogg jättemycket! Min man och jag ska åka till Malmö i helgen. Första gången jag är där. Jag har för mig att du har skrivit ngt inlägg om tips i Malmö, men hittar de inte. Finns ju små tips här och var i många inlägg. Men om du har en samling vore det guld med en länk. Blev faktiskt sugen på att åka till Malmö mycket tack vare din blogg. Ser ut att finnas så himla mycket god mat där!

  1. Hej Lisa! Tack! Och underbart att höra. Hoppas ni får en mysig helg i Malmö. Hmmm, kan inte minnas om jag har en komplett guide. Men skickade följande till en praktikant på jobbet för ett tag sedan (som var ny i stan):

   Gå ett varv på St Knut och fika antingen på Uggla, Söderberg & Sara eller No6. Ät frukost helgdagen på FYN.
   Kolla in blomsterbutiken Florera (älskar detta ställe) som ligger på torget, Butik Fabrik som ligger på hörnet på St Knutsväg.
   http://www.lovelylife.se/blog/reseguider/when-in-malmo-st-knut/

   Lördagsförmiddag och torghandeln på Möllan är en favorit! Ta en kaffe på Kaffebaren på hörnet efter grönsaksshopping.
   Och gå ett varv inne i sjukt fula köpcentret på Claesgatan (Mitt Möllan), där Beyond Retro ligger. Där finns en food court som är grym! Bästa mackstället, Scandwich. En poké bowl restaurang, ljuvlig glass (köld) och lite annat bra.
   https://blogg.sydsvenskan.se/dygnetrunt/2015/10/14/malmos-hetaste-gata-plats-12-claesgatan/

   Glöm inte att äta en falafel eller halloumirulle på Jalla Jalla på Bergsgatan.
   Bara Blommor på Friisgatan är mysig!

   Shopping och mysigt fik a la Merci i Paris — AB Småland! Och Grandpa bredvid. Ligger på gågatan.

   Florista på Kärleksgatan.
   Kaffe på hipster Solde.

   Gå Helmfeltsgatan ner om ni gillar second hand-inredning.

   Form & Design Center på Lilla Torg kan ha trevlig utställning, annars är ju deras shop finfin! http://www.formdesigncenter.com
   Moderna Museet har jag inte koll på vilken utställning som är nu, men kolla upp det! http://www.modernamuseet.se/malmo/sv/
   Konsthallen om där är en trevlig utställning just nu. http://www.konsthall.malmo.se/o.o.i.s/2644

   Mysigaste och bästa kaffet är annars Noir!

   Äta/dricka vin/dricka drink:
   Bastard, MJs, Riket.

   1. Tack för jättebra tips! Hann inte med allt, så vi kommer tillbaka i sommar.

    1. Underbart att höra! Och ni är så välkomna. 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny