noir_utefika_langblondin_0218

Men hej!

Oj vad jag har vilat mig. Denna helgen har varit en enda lång äta, sova, leka. Förra veckans vab och jobb tog hårt. Och så en släng av något odefinierbart på det. Förmodligen relaterat till minis snor och hosta. I alla fall. I fredags hade vi lyxen att mormor och morfar passade minin på hennes feberfria dag. Vi avrundade veckan med nöjd mini och mysig middag. Och i lördags toppades helgen med en tv-kändis. Och inte vilken som. När hon klev ut på scenen på Gustav Adolfs torg höll jag en lycklig mini i famnen. Och när de drog i gång Drakdansen tittade hon med stora ögon. Men det kunde slutat med katastrof. SVT hade lyckats skriva fel tider i programmet. Det löste sig och jag fick nästan en tår i ögat när Draken klev ut på scen. Hehe. Efteråt käkade vi årets första fika utomhus.

Typsikt fin utsmyckning på Uggla. Där en av helgens take-away-till-lekparken-kaffe hämtats. Nämen nä. Nu blir det mer sova. Dumt att rasera något bra en byggt upp under helgen.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny