byxor_monstrade_langblondin_0218

Lanseringsfrukost av Her Way!

I fredags var jag bjuden på ett galet trevligt frukostevent. Lanseringen av nya sajten Her Way. 20 tjejer var inbjudna och kring ett långbord på Jord utbyttes det erfarenheter, knöts kontakter och åts chokladgröt.

Detta är Katja och Nathalie, det är dessa två grymma brudar som ligger bakom sajten Her Way. De vill inspirerar kvinnor att gå sin egen väg, att våga göra misstag, våga satsa och på vägen lyfta varandra. De kommer att bjuda på reportage, peppande tips och gemenskap. Och de vill driva diskussioner med glädje, självdistans och äkthet! Härligt ju. Läs mer om Her Way här.

Bredvid mig satt Sophie som driver butiken Florista här i Malmö. Ligger på Kärleksgatan. En helt galet tjusig butik ni måste besöka och följa på Instagram. Vi pratade utmaningar med att driva eget och varför man som stockholmare  trivs så bra i Malmö. Bilden ovan är på mina och Christins ben. Man blir alltid glad av att träffa henne och för fler anledningar än bara hennes sköna klädstil.

Och så lite smått från goodie bagen. En hair recovery jag direkt ska testa på mitt trötta underhår. Ett par öronproppar från Happy Ears som åker på vid nästa flygning och så Get Raw i ny tjusig förpackning! Och så ska jag äntligen ta tag i att testa en menskopp. Tjejen som ligger bakom Flowcup hann jag tyvärr bara byta ett par ord med innan jag var tvungen att rusa men lyssna på detta. När du köper en menskopp av Flowcup så ger du samtidigt en menskopp till en ung kvinna i södra Afrika. För ni vet väl att många unga kvinnor missar sin skolgång för att de inte har tillgång till mensskydd och därför stannar hemma från skolan när de har mens.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Vad kul med länkningar i bloggar så att jag hittar till nya roliga bloggar på det viset. Vilken fin sida du har! Har en förnimmelse av att jag varit inne här tidigare, men minnet sviker mig såhär på äldre dar, hehe.

  Det såg ut som ett trevligt event. Jag brukar beklaga mig över att ingenting sådant här roligt händer i Malmö men jag har tydligen fel. Jag borde nog nätverka mer i Malmös bloggvärld 😉

  1. enlangblondin

   Tack! Och välkommen.
   Oh yes! Börja nätverka så syns vi en dag. 🙂

 2. Her Way

  Tack för de fina orden Lina! Det var ett sant nöje att få ha dig på vårt lansering och bjuda er på en trevlig stund. Keep up the good work! <3

  Kram Her Way

  1. enlangblondin

   TACK! Och det samma.

   Stor kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.