Killen undrade om jag gjort botox.

Killen undrade om jag gjort botox.

Ibland får jag ett ryck och köper en dyr sheet mask. Men för det mesta håller jag mig till rengöring, peeling och massa fukt. Är inte överdrivet intresserad av hudvård (som jag dock noterat är en trend just nu att vara). Men har också noterat att min hud senaste året försämrats avsevärt. Synliga porer, massa blemmor och stora röda onda bulor under PMS. Och en allmänt trist grå känsla liksom. Men tack vare ett presentkort kom jag mig till sist för att boka en tid hos Electa. Och om jag kunde blivit mer nöjd? Icke. Vilken grej alltså.

Marie på Electa i Malmö tog mig med storm (precis som min frisörska gjorde för 15 år sedan, och henne har jag fortfarande inte släppt). Marie förklarade oerhört pedagogiskt, tittade på min hud under lubb och föreslog en behandling. En knapp timme senare var jag klar och i spegeln möttes jag av ett ansikte med glow liksom. Har bara läst om detta glow innan och tänkt att det var något min hud inte kunde prestera. Men icke. När jag kom hem undrade killen (på fullaste allvar) om jag gjort botox i pannan. Det hade jag såklart inte. Inte min grej. Men nog tusan var pannan slätare än vanligt. Även mina kolleger (kvinnliga delen allvarliga, manliga ironiska) påpekade mitt glow och att huden såg frisk och rosig ut. Är alltså galet nöjd. Köpte även ett gäng produkter (så klart…). Marie rekomenderade Dr Murad (en peeling, ett serum, dagkräm och en dagkräm med SPF 50 och skydd mot datorns ”blåljus”) och eftersom jag blir smått nervös av massa produkter som ska användas i en viss ordning jublar jag över att de satt siffror på förpackningarna. Går ju inte att misslyckas.

Efter behandlingen satte jag mig och jobbade klart dagen på Djäkne Kaffebar. Skönt ställe att jobba på. Massa möten runt om som handlar om diverse start ups och inovationer.

PS. Lite osäker på exakt vilken behandling jag fick. Ska ta reda på detta så är man intresserad så skriv en kommentar!

0

Similar Posts by The Author:

Detta inlägg har 13 kommentarer

 1. Hej långben 😉

  Är totalt ointresserad av hudvårdsprodukter+smink.Såklart använder jag detta, men kör statiskt med mandelolja från apoteket och samma målargrejjor, sedan 100 år tillbaka, typ ….
  Tyvärr blev jag ändå intresserad av din behandling,är det syra? Som sagt riktigt kass på sådant här, du kan väl ”förklara” my dear! Tackar för trevlig läsning,tycker du känns så skön utan att känna dig ett skit♥
  MVH/ Sofia

  1. Haha! Igenkänning! 🙂
   Har också sminkat mig exakt samma sen jag var 23 ungefär. Har dock uppdaterat mig på senaste så nu har det minsann adderats lite skuggor på kinden. Hudvårdsrutinen hade varit samma i typ 15 år tills jag för ett par år sedan såg över den…

   Behandlingen jag fick hade jag inte haft en tanke innan på att testa. Men nu föll det sig så och som sagt, jisses vilken skillnad det gjorde. Och japp, det var syra.

   Tack för dina fina ord! Tycker även du låter som en skön typ. 😉

   Behandlingen jag fick var en Enerpeel. (Finns olika inriktningar på peelsen i den serien och de är alla medicintekniska klass II.)
   Peelen de använde på mig heter MA. Den innehåller bl.a. Mandelsyra, den binder fukt, stimulerar ”hudens fasthetsfiber”, är renande/talgregulerande och så är den antiinflammatorisk (bra vid skandinavisk yttorr hud som sitter en del framför datorn).
   En Enerpeel-behandling kan du göra som en ”boost” vid behov. För en mer djupgående effekt och långvarigare resultat/korrigering så gör man en kur på 4-6 beh med 2-4 veckor mellan behandlingarna beroende på hudtyp och mål.

   Electa hälsar: ”Första behandlingen har vi kampanj på nu för 495 kr. Sedan ligger beh på 995/beh.”

 2. Vill gärna veta ALLT om denna magiska behandling

  1. Behandlingen jag fick var en Enerpeel. (Finns olika inriktningar på peelsen i den serien och de är alla medicintekniska klass II.)
   Peelen de använde på mig heter MA. Den innehåller bl.a. Mandelsyra, den binder fukt, stimulerar ”hudens fasthetsfiber”, är renande/talgregulerande och så är den antiinflammatorisk (bra vid skandinavisk yttorr hud som sitter en del framför datorn).
   En Enerpeel-behandling kan du göra som en ”boost” vid behov. För en mer djupgående effekt och långvarigare resultat/korrigering så gör man en kur på 4-6 beh med 2-4 veckor mellan behandlingarna beroende på hudtyp och mål.

   Electa hälsar: ”Första behandlingen har vi kampanj på nu för 495 kr. Sedan ligger beh på 995/beh.”

 3. Är superintresserad av behandlingen!

  1. Behandlingen jag fick var en Enerpeel. (Finns olika inriktningar på peelsen i den serien och de är alla medicintekniska klass II.)
   Peelen de använde på mig heter MA. Den innehåller bl.a. Mandelsyra, den binder fukt, stimulerar ”hudens fasthetsfiber”, är renande/talgregulerande och så är den antiinflammatorisk (bra vid skandinavisk yttorr hud som sitter en del framför datorn).
   En Enerpeel-behandling kan du göra som en ”boost” vid behov. För en mer djupgående effekt och långvarigare resultat/korrigering så gör man en kur på 4-6 beh med 2-4 veckor mellan behandlingarna beroende på hudtyp och mål.

   Electa hälsar: ”Första behandlingen har vi kampanj på nu för 495 kr. Sedan ligger beh på 995/beh.”

 4. Japp!

  1. Behandlingen jag fick var en Enerpeel. (Finns olika inriktningar på peelsen i den serien och de är alla medicintekniska klass II.)
   Peelen de använde på mig heter MA. Den innehåller bl.a. Mandelsyra, den binder fukt, stimulerar ”hudens fasthetsfiber”, är renande/talgregulerande och så är den antiinflammatorisk (bra vid skandinavisk yttorr hud som sitter en del framför datorn).
   En Enerpeel-behandling kan du göra som en ”boost” vid behov. För en mer djupgående effekt och långvarigare resultat/korrigering så gör man en kur på 4-6 beh med 2-4 veckor mellan behandlingarna beroende på hudtyp och mål.

   Electa hälsar: ”Första behandlingen har vi kampanj på nu för 495 kr. Sedan ligger beh på 995/beh.”

 5. Som jag känner igen mig. Vad hände med porerna det senaste året liksom? Någon kunde väl varnat en att detta kan hända när man är 39. Måste prata länge och mycket om detta på måndag 😉

  Kram Anne

  1. Hehe. Och vi måste fortsätta prata om detta. 🙂

 6. Jag blev nyfiken på det fina armbandet:) Vart är det ifrån? /Lisa

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny