outfit_langblondin_0226

En lunchdate!

I fredags började jag dagen med ett frukostseminarium med Loppi Gruppen. De berättade exakt allt om Instagrams förbannade algoritm. Om man jobbar med sociala medier så är man ingen stor fan av den där algoritmen. Den är nyckfull och oberäknelig. Om du inte har en aning om vad jag pratar om så kan man enkelt säga att även om man har 500 som följer en på sitt instagramkonto så är det förmodligen bara bråkdelen av de 500 som ser din bild i sitt flöde. Fler ser bilden om det är en bild som får mycket engagemang och mycket engagemang fort. Då puttar Instagram upp bilden i flödet. Ungefär så.

Såg ut såhär. Randigt, rutigt, päls och päls. Ungefär så.

Käkade en bibimbap på Namu med killen. Inte ofta vi lyxar med lunch men tog vi tillfället i akt då vi knappt skulle få någon egentid på hela helgen.

Han är inge bra på att fånga mig i en outfitbild. Desto bättre på att ta spontana närbilder jag inte är beredd på.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny