litekalabalik_langblondin_0229

Snökaos.

Väldigt exotisk att vakna upp till ett vitt Malmö. Minns inte sist det hände. Fick leta upp dessa gamla godingar i källarförrådet och pulsa till bussen. Tror jag använt dem vid tre tillfällen sen de inhandlades för ca 10 år sedan.

Eftersom Lite Kalabaliks sajt är uppdaterad med nya bilder behöver även Instaflödet en remaken. Här håller det inte längre att ha marmor och sten som bakgrund. Dags för färg även här alltså! Så idag har jag och vår praktikant Julia fixat och donat för att få till tjusiga produktbilder.

Lunchen intogs på Poké Poké på Djäknegatan. Tillsammans med Sanna och Christin. Himla festligt att lära känna nya konstellationer. Jag och Sanna känner varandra sen en massa år tillbaka, Christin och Sanna föll för varandra när Sanna stylade Christins lägenhet för tidningen Family Living. Och jag och Christin har ju lärt känna varandra via Instagram.

Och här är Christin! Urtjusig kappa ju. Vi workshoppade fram något väldigt bra under eftermiddagen. Något som jag delar med mig av först i typ april maj. Annars då. Måste sova nu för i morgon flyger en till Barcelona. Lyllos mig.

 

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.