costume_langblondin_0305

En vardaglig käftsmäll.

Hade stresspåslag när vi åkte iväg i torsdags. Massa jag inte hunnit med som skulle göras. I vanlig ordning lyckades jag parkera det finfint och glömma allt. Blev dock påmind i dag när jag öppnade inboxen. Och så började det regna på snön. Och mini la sig i trapphuset i en kvart och skrek ”vill inte gå upp, bäääär mig”. Ja ni fattar. Annars då. Älskar omslaget på senaste Costume. För att jag har en fyrtioårskris och modellen på bilden är 42.

Havregrynsgröten var däremot ljuvlig i morse. Hur härligt det än är med croissanter vareviga dag så känner min kropp att den vill ha lite bättre kosthållning. Och träning. Jisses vad jag måste skärpa till mig med träningen. Mars nu jäklar.

Slät grå betongplatta vs blommor. Varför har vi inte lite fler trottoarer som ser ut så här i Sverige? I alla fall. Ny vecka nya tag.

0

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Love your shoes (och ja särskilt fina på betongplattor med blommor ;)). Vart har du köpt dom?

    1. Jag har köpt dem av Karoline de La Koncha, https://kadelaco.se, ser dock ut som de är slut i lager! Men kolla med Veja direkt.

      1. Tack!

  2. Lovely! En fråga – rosa & gröna glitterstrumporna – var har du köpt dem? Jag har Veja-skorna men hittar inte perfekta rosa nyansen 🙂

    1. Jag har köpt dem i butik Miloii här i Malmö! Kommer inte ihåg vad det var för märke. Håller med om att de har den perfekta rosa nyansen. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny