costume_langblondin_0305

En vardaglig käftsmäll.

Hade stresspåslag när vi åkte iväg i torsdags. Massa jag inte hunnit med som skulle göras. I vanlig ordning lyckades jag parkera det finfint och glömma allt. Blev dock påmind i dag när jag öppnade inboxen. Och så började det regna på snön. Och mini la sig i trapphuset i en kvart och skrek “vill inte gå upp, bäääär mig”. Ja ni fattar. Annars då. Älskar omslaget på senaste Costume. För att jag har en fyrtioårskris och modellen på bilden är 42.

Havregrynsgröten var däremot ljuvlig i morse. Hur härligt det än är med croissanter vareviga dag så känner min kropp att den vill ha lite bättre kosthållning. Och träning. Jisses vad jag måste skärpa till mig med träningen. Mars nu jäklar.

Slät grå betongplatta vs blommor. Varför har vi inte lite fler trottoarer som ser ut så här i Sverige? I alla fall. Ny vecka nya tag.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Ellie

  Love your shoes (och ja särskilt fina på betongplattor med blommor ;)). Vart har du köpt dom?

  1. enlangblondin

   Jag har köpt dem av Karoline de La Koncha, https://kadelaco.se, ser dock ut som de är slut i lager! Men kolla med Veja direkt.

   1. Ellie

    Tack!

 2. Angelica

  Lovely! En fråga – rosa & gröna glitterstrumporna – var har du köpt dem? Jag har Veja-skorna men hittar inte perfekta rosa nyansen 🙂

  1. enlangblondin

   Jag har köpt dem i butik Miloii här i Malmö! Kommer inte ihåg vad det var för märke. Håller med om att de har den perfekta rosa nyansen. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.