Är en lång Art Director med hemvist i Malmö. Har en ganska lång kille och en mini med väldigt krulligt hår som snart blir tre. Är delägare i reklambyrån Garbergs Malmö, designer och en av grundarna till accessoarvarumärket Lite Kalabalik samt en av grundarna och CD på denna galet tjusiga sajt!

I min blogg kommer man att märka när jag har PMS, när jag tränat, shoppat, umgåtts extra mycket med min mini eller ätit något extra gottigt. Man kommer även få en hel del outfits. Att klä sig på morgonen är ju en av de roligaste sakerna i livet.
Instagram
@linaandersson

För samarbeten eller bara en allmän fråga:
lina.andersson.mail@gmail.com

Numera hittar du bloggen En lång blondin hos Just Wanna Have Fun

OOTD för några dagars sedan.

OOTD för några dagars sedan.

Älskar att planera en packning inför en weekendresa. Enbart handbagage gäller såklart. Man vill ju slippa risken att bli av med väskan och inte behöva vänta på sitt bagage. Ser det nästan som en sport att få till grymma outfits som man kan kombinera. Och som passar resmålet. Till exempel hade två av mina plagg i Barcelona volanger… Hehe. Tänker att volangen är spansk.

Och hur skönt att slippa overall på minin. Även om vi packade ner overallen utan fodret. Försäkerhets skull liksom. Föresten himla kul att se hur de spanska barnen var klädda på lekplatserna. Alla, exakt alla, barnen i alla åldrar hade dunjacka. Och i Sverige har alla barnen skalkläder.

Min klänning kommer från Other Stories. Solglasögonen Nividas. Minis jacka är från Mixed Grill och henns alldeles underbara snickarbyxor från Mini Rodini. Fyndade på rea, blev orimligt glad när hennes storlek hängde på reahyllan.

Världens bästa lilla människa. Mitt i trotset och med världens känsligaste blodsocker (jag ska lära henne vikten av att föräta och alltid ha en frukt i handväskan). Gillar kroppskontakt lika lite som jag gör. Men har på sistone börjat kramas lite mer än vanligt. Håret, det har hon från min morbror. Smilgropen i vänster kind och det krokiga pekfingret från sin pappa.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

enlangblondin

Är en lång Art Director med hemvist i Malmö. Har en ganska lång kille och en mini med väldigt krulligt hår som snart blir tre. Är delägare i reklambyrån Garbergs Malmö, designer och en av grundarna till accessoarvarumärket Lite Kalabalik samt en av grundarna och CD på denna galet tjusiga sajt! I min blogg kommer man att märka när jag har PMS, när jag tränat, shoppat, umgåtts extra mycket med min mini eller ätit något extra gottigt. Man kommer även få en hel del outfits. Att klä sig på morgonen är ju en av de roligaste sakerna i livet. Instagram @linaandersson För samarbeten eller bara en allmän fråga: lina.andersson.mail@gmail.com Numera hittar du bloggen En lång blondin hos Just Wanna Have Fun

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »
Stäng meny