outfit2_mini_langblondin_0306

OOTD för några dagars sedan.

Älskar att planera en packning inför en weekendresa. Enbart handbagage gäller såklart. Man vill ju slippa risken att bli av med väskan och inte behöva vänta på sitt bagage. Ser det nästan som en sport att få till grymma outfits som man kan kombinera. Och som passar resmålet. Till exempel hade två av mina plagg i Barcelona volanger… Hehe. Tänker att volangen är spansk.

Och hur skönt att slippa overall på minin. Även om vi packade ner overallen utan fodret. Försäkerhets skull liksom. Föresten himla kul att se hur de spanska barnen var klädda på lekplatserna. Alla, exakt alla, barnen i alla åldrar hade dunjacka. Och i Sverige har alla barnen skalkläder.

Min klänning kommer från Other Stories. Solglasögonen Nividas. Minis jacka är från Mixed Grill och henns alldeles underbara snickarbyxor från Mini Rodini. Fyndade på rea, blev orimligt glad när hennes storlek hängde på reahyllan.

Världens bästa lilla människa. Mitt i trotset och med världens känsligaste blodsocker (jag ska lära henne vikten av att föräta och alltid ha en frukt i handväskan). Gillar kroppskontakt lika lite som jag gör. Men har på sistone börjat kramas lite mer än vanligt. Håret, det har hon från min morbror. Smilgropen i vänster kind och det krokiga pekfingret från sin pappa.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.