minibatman_langblondin_0310

Svaret på om man är en komplett familj på tre.

Extremt gråväder i Malmö så jag använder de sista bilderna från Barcelona för att liva upp ögat. Har dessutom en extraordinärt skitig lägenhet så det måste städas och fixas i dag om det ska bli ordning på tillvaron. Men känner mig allmänt seg. Typiskt opraktisk kombo.

Har äntligen svarat alla kommentarer på detta inlägget. Är man en komplett familj på  tre? Självfallet är man det. Sen är det såklart upp till var och en vad man själv tycker är en bra mängd minimänniskor i familjen. Men det är helt klart ett ämne värt att prata om då en inte är ensam om att fundera. Och som med allt där det finns en norm så blir hjärnan lätt förvirrad i vad man egentligen själv tycker. Och vad andra tycker.

Annars då. Hamnade i en liten bloggkris i veckan. Av olika anledningar. Försökte komma på varför jag gör det här men kom inte på någon riktigt bra anledning. Och så scrollade jag bakåt i tiden och tyckte jag var mycket roligare för bara ett par år sedan. Var jag det? Nåväl. Om ni känner för att skriva en kommentar om vad som är roligaste att läsa om i min blogg så gör gärna det. Tack på förhand. Nu ska jag ta tag i stöket.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 23 kommentarer

 1. Anna Stina

  Tack för en rolig och inspirerande blogg! Jag började läsa och följa dig eftersom jag tycker du skriver så fint om Malmö, härligt att se någon annat än samma sönderbloggade cafen och ställen i Sthlm. Som fd Malmö-bo numera boende i Sthlm är det extra mysigt. Dessutom blir jag så inspirerad av dina outfits, både dina och till din dotter!

 2. Fanny

  Jag tycker din blogg är sjukt bra! Alltid välskriven och snygga bilder. Gillar mest Malmö-tips (väldigt partiskt pga bor också i Malmö hehe) och sånna här lite vardagsinlägg 😀

 3. Lina

  Tycker verkligen om att läsa om era utflykter, tips på caféer, lunchställen, restauranger och butiker. Bor själv i Malmö sedan länge men har fått jättemycket bra förslag på utflyktsmål, Köpenhamns pärlor och roliga butiker. Det bästa är blandningen av allt du gör och att du har så bra koll på både Malmö och Köpenhamn. Perfekt för en småbarnsförälder som vill hinna med det bästa.

 4. kajsa

  Hej! Ville bara säga att jag verkligen vill att du ska fortsätta blogga. Tycker att du är en av få i blogg-rymden som lyckas med konststycket att skriva om vackra och härliga saker men samtidigt med en touch av real life. Så som ju livet är!

 5. Bellan

  Hej. Jag började läsa din blogg för att du bor i malmö som jag. Sen fortsatte jag läsa den för jag gillar mixen av högt och lågt, viktigheter och ytligheter, samt att det är väldigt olikt stockholmsinfluencernas konsumtionsbloggar. Nu bor jag i san fran, hatar det och längtar hem och då är det så härligt att titta in hos dig och se min hemstad. Se gator jag känner igen, fik där jag har fikat. Det betyder mkt just nu. Men jag förstår om du tröttnar. Man gör det ibland och det är okej. Kram, B

 6. Amanda

  Gillar att din blogg är lite mer av vardagslivet än många andra, vilket jag gillar. Okonstlat och opretentiöst, har liksom fått nog av det sönderstylade och likadana. Och så älskar jag dina Malmötips.

 7. Jenny

  Jag gillar att du skriver ärligt och att ditt språk är rakt och klart och utan krusiduller. Dessutom har du spännande outfits och det är mysigt att kika in helt enkelt. Samlar på tips på malmöställen genom din blogg också.

 8. Maria

  Din blogg är jättefin och bra på alla sätt och vis. Du känns som en person som är vettig, rolig och ärlig! Fortsätt som du gör!

 9. E

  Gillar särskilt två saker: dina outfits, blir glad och inspirerad! Och så tycker jag det är intressant när du tar ställning och/eller skriver om saker som känns, är laddade eller mänskliga liksom.

 10. Kristina

  Tycker det är skönt att titta in hos dig, lite Malmö, lite Köpenhamn, lite kläder, lite allt, mer behövs inte! Fina bilder och hemtrevligt!

 11. Maria

  Älskar din blogg! Det är alltid den första jag går in för att läsa. Jag tycker mest om alla Malmö-tips, det är underbart när man själv bor i Malmö och få tips om andra bitar av stan som man inte känner till. Sen tycker jag att dina outfit-bilder är underbara och jag tycker att du inspirerar från stort till smått, allt från damluncher och feminism till vegetarianism och fina kläder och små chokladförpackningar.

 12. Maria

  Det är inte många som, på ett ärligt och personligt sätt, lyckas beskriva de ämnen du lyfter. Det viktigaste ämnet är när du beskriver din karriär och framgång i yrkeslivet som kvinna, hur det påverkar dig positivt och vilka upplevelser som kommer med det. men även vilka motgångar du stöter på och hur du hanterar dem. Hur du balanserar yrkesliv, fritid och familjeliv och intressanta välbehövliga diskussioner om feminism och normer. Allt detta + kreativ inspiration, tips och ett snyggt bildspråk gör bloggen intressant, läsvärd och inspirerande.

 13. Linda

  Din blogg känns oerhört inspirerande och ärlig. Din känsla för färg och form är fantastisk så fortsätt såklart med modet och jag skulle tycka det vore kul att få se mer av ditt hem också.

  Så snälla fortsätt blogga! Du behövs bland alla mer glättiga och tillrättalagda bloggar.

  Tack för en mycket bra blogg!

 14. Mia

  Tycker jättemycket om din härliga och inspirerande blogg! Gillar starkt ditt sätt att formulera dig, och förstås alla fina bilder. Fått ett annat sätt att se på min garderob och kläder i allmänhet sedan jag hittade hit, tack för det! Bor inte i Malmö och har varit väldigt lite där, men sedan jag började läsa här har jag blivit jättesugen på att utforska staden.
  Din blogg är grym! Det är mixen som gör den; alla tips, maten, outfitsen, livsåskådandet. Heja dig!!

 15. Malin

  I framtiden hoppas jag att man kan få vara en komplett familj med två vuxna och ett gäng hundar, eller en ensamstående människa med två kaniner såväl som de med ett eller flera barn. Att det är kärleken som ska räknas.
  Det fina med din blogg är; malmötipsen, outfits och andra modegrejer, att mini är med utan att det blir pluttenuttigt,kulturella inslag.

 16. Eleonor

  Jag började läsa din blogg ganska nyligen, och tycker att den är en liten pärla. Bor i Malmö och gillar dina Malmö/Köpenhamns-tips, bilarna på dina kreativa outfits, fina bilder i största allmänhet, och att du inte hela tiden är så välputsad utan tar upp saker som skaver (och det gör det ju för oss alla, dvs. igenkänning). Förstår att det är svårt att hålla energin uppe hela tiden. Men jag uppskattar din blogg och blandningen av högt och lågt så hoppas du hittar tillbaka till inspirationen och glädjen med den snart igen. 🙂

 17. Ja, man är absolut en komplett familj på tre. Eller två. Eller fyra.

  Jag har följt dig i många år och tycker att du är lika bra nu som då. Du är min malmödos!

  Stor kram!

 18. Eva

  Jag kan bara instämma i det många andra skrivit före mig, att din ton är väldigt ärlig och jordnära. På det viset känns bloggen malmöitisk på just det sätt jag saknar efter tio år utomlands. Jag läser ett par av de stora svenska bloggarna, men ser alltid fram emot din väldigt mycket, kanske för att många av de andra är stockholmare och jag inte riktigt känner igen mig lika mycket i uttrycket. Gillar alla Malmö/Kbh/Skånetips, gillar att du klär dig lekfullt och på ett sätt jag aldrig skulle kunna “pull off” själv, vilket bara är inspirerande och kul. Gillar att du GÖR saker, karriärsmässigt alltså men ändå vågar visa vardagen. Tack alltså för en fin blogg.

 19. Sofia

  Hej långben!!

  Gör inget annorlunda med bloggen.
  Det du gör är redan tillräckligt, l.v.e.t. Du får fram det på ett ärligt skönt sätt, som många verkligen inte bjuder på i dessa tider,på ett bra sätt också !!
  För min del vill jag inte att en “bloggare” måste leverera varje dag heller, vem f-n har tid att läsa/titta varendaste dag, om man har ett liv.
  Ang: Familj,själv har jag aldrig varit så speciellt intresserad av barn direkt (sorry) Men till det blev det 2 st, och faktiskt gärna kunde tänkt mig 3 där ett tag, men det gick över.
  Låt känslan bara komma,eller inte.
  Sedan är det ju lite “hipster’ också att ha en hel skolklass till familj också ;))))

  Stor Kram Sofia

 20. Marianne

  Hei!

  Din blogg er en av de få jeg leser regelmessig.Tror det er fordi den oppleves ærlig, direkte og inspirerende. Det er noe med måten du formidler på som som oppleves kreativt og ukomplisert, både når det gjelder klær, cityinspo og familie. Og når det gjelder familie; familie er det man føler i hjertet, tenker jeg. Selv med to egne barn opplever jeg at både dyr og venner er utvidet familie.
  Takk for all inspirasjon, gleder meg til å følge med videre!

 21. Sara

  Åh, + 1 på allt! Utom att bo i Malmö då, men jag tycker att dom tipsen är himla härliga ändå. Har ju hjärnan full av saker som jag skulle vilja göra vid nästa besök. Gillar för att hålla mig kort allt härinne, har nog bara hängt här i ett par år, men har då inte märkt någon skillnad på kvaliteten under den tiden. Heja det du gör och din stil i det mesta!

 22. Elin

  Det här är ett av min absolut bästa ställen på internet och jag ser alltid fram emot att kolla in här. Jag gillar mixen du ger och hoppas verkligen att du fortsätter med bloggandet. Hej och tack för en superfin blogg!

 23. Frida

  Jag gillar din blogg för den är så snygg, härlig och ärlig. Blandning av inspiration, Malmö och energi. Det spelar ingen roll om du skriver om kämpig vardag eller härliga resor, bloggen känns äkta och är därför spännande att läsa. Plus att man får massa bra tips!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.