minibatman_langblondin_0310

Svaret på om man är en komplett familj på tre.

Extremt gråväder i Malmö så jag använder de sista bilderna från Barcelona för att liva upp ögat. Har dessutom en extraordinärt skitig lägenhet så det måste städas och fixas i dag om det ska bli ordning på tillvaron. Men känner mig allmänt seg. Typiskt opraktisk kombo.

Har äntligen svarat alla kommentarer på detta inlägget. Är man en komplett familj på  tre? Självfallet är man det. Sen är det såklart upp till var och en vad man själv tycker är en bra mängd minimänniskor i familjen. Men det är helt klart ett ämne värt att prata om då en inte är ensam om att fundera. Och som med allt där det finns en norm så blir hjärnan lätt förvirrad i vad man egentligen själv tycker. Och vad andra tycker.

Annars då. Hamnade i en liten bloggkris i veckan. Av olika anledningar. Försökte komma på varför jag gör det här men kom inte på någon riktigt bra anledning. Och så scrollade jag bakåt i tiden och tyckte jag var mycket roligare för bara ett par år sedan. Var jag det? Nåväl. Om ni känner för att skriva en kommentar om vad som är roligaste att läsa om i min blogg så gör gärna det. Tack på förhand. Nu ska jag ta tag i stöket.

0
Stäng meny