litekalabalik_langblondin_0311

Äntligen snart måndag!

Okej, tar i lite när jag säger att det äntligen är måndag snart. Men alla helger är inte perfekta avokadomackor. Denna var icke en. vaknade med ett extremt dåligt humör på lördagen och dessutom var det stora städdagen. En väldigt dammig och skitig lägenhet behövde bli ren. On top av det en supertrotsig mini. Hon peakar verkligen (hoppas jag, så hon inte har mer på lager) sitt humör nu. Får helt galna raseriutbrott mellan varven.

Efter ett marathonstäd gjorde killen pizzor. På deg från Söderberg & Sara (hett tips! Köp degen). För att summera dagen så blev inte pizzorna speciellt goda. På grund utav alldeles för tjocka bottnar.

Nästa dag däremot! Utflykt till Landskrona. Först brunch på Erikstorps kungsgård. Supergott! Lite lite vegetariska alternativ bara, men allt var väldigt gott. Sen kollade vi in reklamutställningen (som bästa Malin Wikerberg har invigt!) på Landskrona Museum. Fin! Men bäst var barnavdelningen. En helt fantastisk “trädgård” med små skottkärror och grönsaker man kunde plantera i låtsas rabatter.

Avslutar inlägget med en stor kram! Till er alla som kommenterat på förra inlägget. Så himla tacksam och glad för all pepp. Nu känner jag att jag fick nytändning och en riktning på bloggen. Tack!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.