tips_langblondin_0312

Kastar in två feel good tips!

Lyssna på Schulman Show när Schulman intervjuar Isabella Löwengrip! Denna kvinna alltså. Hon imponerar något vansinnigt. Man får bland annat reda på hur hon planerar sina inlägg utefter vilken ton hon vill ha i kommentarsfälten. Till exempel så vill hon ju såklart ha god ton precis innan en produktlansering. Så det är till att undvika lyxresor och annat göttigt folk retar sig på och istället besöka stadsbiblioteket med sina barn (“för det kan folk relatera till”). Cyniskt? Visst. Men hon bygger sin karriär på detta. Och blev ju nyligen utsedd till årets affärskvinna av VA. Hon förklarar också varför hon har hembiträde och personlig sminkös. Lyssna! Och så nästa tips. Man skulle kunna tro att jag har en fyrtioårskris eftersom jag precis sträckkollat Younger och nu tipsar jag om en film i precis samma stil. Alltså kvinna i fyrtioårsåldern träffar ung man och har kul. Men kolla Home Again med Rese Witherspoon. Klassisk amerikansk feel good utlovas!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.