Är en lång Art Director med hemvist i Malmö. Har en ganska lång kille och en mini med väldigt krulligt hår som snart blir tre. Är delägare i reklambyrån Garbergs Malmö, designer och en av grundarna till accessoarvarumärket Lite Kalabalik samt en av grundarna och CD på denna galet tjusiga sajt!

I min blogg kommer man att märka när jag har PMS, när jag tränat, shoppat, umgåtts extra mycket med min mini eller ätit något extra gottigt. Man kommer även få en hel del outfits. Att klä sig på morgonen är ju en av de roligaste sakerna i livet.
Instagram
@linaandersson

För samarbeten eller bara en allmän fråga:
lina.andersson.mail@gmail.com

Numera hittar du bloggen En lång blondin hos Just Wanna Have Fun

En extraordinär torsdag!

En extraordinär torsdag!

I torsdags hann jag med extremt mycket. Började dagen kl 04.30. Satt i en taxi till flyget kl 05.00. Gick som final call in på flyget kl 05.45. Landade i huvudstaden en timme senare och kl 08.00 hade jag denna mumsiga grötfrukost och Olivia framför mig. Kan man ta tåget förespråkar jag verkligen det. Men jisses så smidigt och tidssäkert det är med flyg.

Vi käkade frukost här! På Snickarbacken 7. Så himla mysigt. Och vilken lyx att få Oliviatid. Saknar verkligen denna kloka kvinna i mitt liv. Älskar hur man kan kombinera djupa bra samtal med att en kvart senare prata krämer och ansiktsbehandlingar. Livet behöver ju båda.

Efter ett möte i Stockholm flög jag hem, hämtade på förskolan, lekte en timme innan jag blev upphämtad av Mia. En stund senare var vi här! På Sandberg Wallpapers supermysig kollektionssläpp.

Det var en himla mysig tillställning! Hela teamet bakom Sandberg kändes som en familj som alltid har kul. De spred både skratt och värme omkring sig. Och vilken grej det var att få höra deras designers berätta mer om mönsterna. Snacka om drömjobb! Allra finast historia har denna tapeten. Läs (nästan) historien här.

Och bubbel. Det är inte fel en torsdagkväll efter en väldigt lång dag.

Tog de tre proverna till vänster med mig hem. Har planer på att tapetsera om vår lilla lilla toalett. Just nu är där en Josef Frank som fanns på väggen när vi flyttade in. Har aldrig gillat just den tapeten så mycket men det känns ju tokigt på något sätt att tapetsera över en Josef Frank… Nåväl. Är väldigt sugen på denna. Annars då. Är fortfarande mörbultad i kroppen efter den långa dagen, men det var lätt värt det!

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Åh wow! Älskar citron-tapeten!!

    1. Visst är den härlig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

enlangblondin

Är en lång Art Director med hemvist i Malmö. Har en ganska lång kille och en mini med väldigt krulligt hår som snart blir tre. Är delägare i reklambyrån Garbergs Malmö, designer och en av grundarna till accessoarvarumärket Lite Kalabalik samt en av grundarna och CD på denna galet tjusiga sajt! I min blogg kommer man att märka när jag har PMS, när jag tränat, shoppat, umgåtts extra mycket med min mini eller ätit något extra gottigt. Man kommer även få en hel del outfits. Att klä sig på morgonen är ju en av de roligaste sakerna i livet. Instagram @linaandersson För samarbeten eller bara en allmän fråga: lina.andersson.mail@gmail.com Numera hittar du bloggen En lång blondin hos Just Wanna Have Fun

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny