bubbel_langblondin_0317

En extraordinär torsdag!

I torsdags hann jag med extremt mycket. Började dagen kl 04.30. Satt i en taxi till flyget kl 05.00. Gick som final call in på flyget kl 05.45. Landade i huvudstaden en timme senare och kl 08.00 hade jag denna mumsiga grötfrukost och Olivia framför mig. Kan man ta tåget förespråkar jag verkligen det. Men jisses så smidigt och tidssäkert det är med flyg.

Vi käkade frukost här! På Snickarbacken 7. Så himla mysigt. Och vilken lyx att få Oliviatid. Saknar verkligen denna kloka kvinna i mitt liv. Älskar hur man kan kombinera djupa bra samtal med att en kvart senare prata krämer och ansiktsbehandlingar. Livet behöver ju båda.

Efter ett möte i Stockholm flög jag hem, hämtade på förskolan, lekte en timme innan jag blev upphämtad av Mia. En stund senare var vi här! På Sandberg Wallpapers supermysig kollektionssläpp.

Det var en himla mysig tillställning! Hela teamet bakom Sandberg kändes som en familj som alltid har kul. De spred både skratt och värme omkring sig. Och vilken grej det var att få höra deras designers berätta mer om mönsterna. Snacka om drömjobb! Allra finast historia har denna tapeten. Läs (nästan) historien här.

Och bubbel. Det är inte fel en torsdagkväll efter en väldigt lång dag.

Tog de tre proverna till vänster med mig hem. Har planer på att tapetsera om vår lilla lilla toalett. Just nu är där en Josef Frank som fanns på väggen när vi flyttade in. Har aldrig gillat just den tapeten så mycket men det känns ju tokigt på något sätt att tapetsera över en Josef Frank… Nåväl. Är väldigt sugen på denna. Annars då. Är fortfarande mörbultad i kroppen efter den långa dagen, men det var lätt värt det!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Frida

    Åh wow! Älskar citron-tapeten!!

    1. enlangblondin

      Visst är den härlig!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.