Är en lång Art Director med hemvist i Malmö. Har en ganska lång kille och en mini med väldigt krulligt hår som snart blir tre. Är delägare i reklambyrån Garbergs Malmö, designer och en av grundarna till accessoarvarumärket Lite Kalabalik samt en av grundarna och CD på denna galet tjusiga sajt!

I min blogg kommer man att märka när jag har PMS, när jag tränat, shoppat, umgåtts extra mycket med min mini eller ätit något extra gottigt. Man kommer även få en hel del outfits. Att klä sig på morgonen är ju en av de roligaste sakerna i livet.
Instagram
@linaandersson

För samarbeten eller bara en allmän fråga:
lina.andersson.mail@gmail.com

Numera hittar du bloggen En lång blondin hos Just Wanna Have Fun

När man så gärna vill!

När man så gärna vill!

Häromdagen tog jag på mig mina nya sneakers och min ”sunny beaches” t-shirt. Snacka om att man vill ha vår nu! Och alla vill ha vår nu. Det enda man pratar med folk om är hur trist vädret, livet, typ allt är just nu. Mars är verkligen en seg månad. Kan tilläggas att det snöade (och regnade) på lunchen samma dag.

Mötte upp denna pinglan på Atrium för att skriva på lite papper. DET är stort. Skriva på viktiga papper alltså.

Lunch och viktiga papper. Vad dessa viktiga papper innebär får man ta del av i typ maj. Om allt går som det är tänkt.

Typiskt härliga färger enligt mig. Och så har jag tagit på den ena strumpan ut och in. Så prickarna inte syns. Upptäckte det efter bilden togs när jag besökte min fotspecialist. Sjukt otrevlig grej att lägga pengar på förövrigt. Men mitt på min häl har jag länge haft en vårta (kan vara det mest intima jag någonsin skrivit i min blogg… ber om ursäkt om någon blir illa berörd). Det gör ont när man trampar ner och tar evigheter att få bort. De små (eh ganska stor) rackarna är ett virus som liksom klamrar sig fast så mycket det bara går.

Till något trevligare. Atrium har byggt om och byggt ut! Så himla fint. Och utökad meny. Bland annat har de en Egg Benedict jag bara måste ta nästa gång. Eller om jag tar avokadomackan med pocherat ägg. Nåväl. Deras sallad är inte heller dum den.

Det är såsen bredvid råriset som gör hela härligheten! Och laxen från hoddarna.

Tre djupa andetag. Nu ska jag gå igenom mail-boxar, göra veckans to-do och beta av ett par grejer på förra veckans to-do. Bästa med den kommande veckan är att på fredag fömiddag sitter jag och min bff på Kastrup med var sitt glas bubbel. Vi är extremt rimligt peppade för en helg i London!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

enlangblondin

Är en lång Art Director med hemvist i Malmö. Har en ganska lång kille och en mini med väldigt krulligt hår som snart blir tre. Är delägare i reklambyrån Garbergs Malmö, designer och en av grundarna till accessoarvarumärket Lite Kalabalik samt en av grundarna och CD på denna galet tjusiga sajt! I min blogg kommer man att märka när jag har PMS, när jag tränat, shoppat, umgåtts extra mycket med min mini eller ätit något extra gottigt. Man kommer även få en hel del outfits. Att klä sig på morgonen är ju en av de roligaste sakerna i livet. Instagram @linaandersson För samarbeten eller bara en allmän fråga: lina.andersson.mail@gmail.com Numera hittar du bloggen En lång blondin hos Just Wanna Have Fun

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny