nikeairforce2_langblondin_0318

När man så gärna vill!

Häromdagen tog jag på mig mina nya sneakers och min “sunny beaches” t-shirt. Snacka om att man vill ha vår nu! Och alla vill ha vår nu. Det enda man pratar med folk om är hur trist vädret, livet, typ allt är just nu. Mars är verkligen en seg månad. Kan tilläggas att det snöade (och regnade) på lunchen samma dag.

Mötte upp denna pinglan på Atrium för att skriva på lite papper. DET är stort. Skriva på viktiga papper alltså.

Lunch och viktiga papper. Vad dessa viktiga papper innebär får man ta del av i typ maj. Om allt går som det är tänkt.

Typiskt härliga färger enligt mig. Och så har jag tagit på den ena strumpan ut och in. Så prickarna inte syns. Upptäckte det efter bilden togs när jag besökte min fotspecialist. Sjukt otrevlig grej att lägga pengar på förövrigt. Men mitt på min häl har jag länge haft en vårta (kan vara det mest intima jag någonsin skrivit i min blogg… ber om ursäkt om någon blir illa berörd). Det gör ont när man trampar ner och tar evigheter att få bort. De små (eh ganska stor) rackarna är ett virus som liksom klamrar sig fast så mycket det bara går.

Till något trevligare. Atrium har byggt om och byggt ut! Så himla fint. Och utökad meny. Bland annat har de en Egg Benedict jag bara måste ta nästa gång. Eller om jag tar avokadomackan med pocherat ägg. Nåväl. Deras sallad är inte heller dum den.

Det är såsen bredvid råriset som gör hela härligheten! Och laxen från hoddarna.

Tre djupa andetag. Nu ska jag gå igenom mail-boxar, göra veckans to-do och beta av ett par grejer på förra veckans to-do. Bästa med den kommande veckan är att på fredag fömiddag sitter jag och min bff på Kastrup med var sitt glas bubbel. Vi är extremt rimligt peppade för en helg i London!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.