Friday

provence 3

Checkar ut för helgen – nu tar jag tåget hem till Malmö igen! Dock inte mycket ledighet för mig de kommande dagarna, det ska redigeras bilder från Mölle, Helsingborg och Provence, bl a. Lite att göra med andra ord.
Har ni några förslag på intressanta podcasts förresten? Behöver lite nya tips där känner jag. Jag skulle vilja hitta någon man kan följa och nästan bli beroende av, ni vet, som en tv-serie. (Å andra sidan kan jag ju bara kan sätta igång ett gäng avsnitt av t ex Silicon Valley då…) Aja, hit me anyway!

Checking out for the weekend and jumping on the train back home to Malmö! I’m not expecting to have much time off these following days though, picture editing from  Mölle, Helsingborg and Provence is on the agenda.
Oh, do you have any hot tips for interesting podcasts by the way? I need new insights. I’d love to find something you can follow and almost become addicted to, you know, like a tv-show. (On the other hand I might just actually put on a show, like Silicon Valley, and solve the problem…) Oh well, hit me anyway!

provence 2provence 1Unpublished pictures from Provence, France.

 

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny