Lately

latelyJag är osäker på om detta kan klassas som ”lately”… Det var ju trots allt några veckor sedan jag var i LA, men här går dagar och veckor i en ilande fart. Förra veckan Berlin, nu Stockholm. Någon nämnde ”vår” i förbifarten? Och jag fick nog en släng av vårkänsla i söndags när jag tog större delen av dagen ledigt och spenderade den i bästa vänners sällskap – en flera timmars brunch och en promenad i solen. Sådana dagar är ett perfekt exempel på en personlig batteriladdning. 

I doubt this is classified as ”lately”, it was after all a few weeks ago since I was in LA, but days and weeks disappear in a flash. Last week Berlin, now Stockholm, someone mentioned ”spring” along the way? And sure, Sunday was a lovely day in Malmö, I took most of the day off and spent it with two of my best friends – brunching for hours and a walk in the sun. Those kinds of days are a perfect example of how I recharge.

1. Central station downtown, oh the LA light…
2. A hike in Runyon Canyon, again, the light (and view).
3. Ummm, the light? Ok sorry, but it was freaking
amazing!
4. Downtown LA was covered with cool buildings.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny