Lately

latelyJag är osäker på om detta kan klassas som “lately”… Det var ju trots allt några veckor sedan jag var i LA, men här går dagar och veckor i en ilande fart. Förra veckan Berlin, nu Stockholm. Någon nämnde “vår” i förbifarten? Och jag fick nog en släng av vårkänsla i söndags när jag tog större delen av dagen ledigt och spenderade den i bästa vänners sällskap – en flera timmars brunch och en promenad i solen. Sådana dagar är ett perfekt exempel på en personlig batteriladdning. 

I doubt this is classified as “lately”, it was after all a few weeks ago since I was in LA, but days and weeks disappear in a flash. Last week Berlin, now Stockholm, someone mentioned “spring” along the way? And sure, Sunday was a lovely day in Malmö, I took most of the day off and spent it with two of my best friends – brunching for hours and a walk in the sun. Those kinds of days are a perfect example of how I recharge.

1. Central station downtown, oh the LA light…
2. A hike in Runyon Canyon, again, the light (and view).
3. Ummm, the light? Ok sorry, but it was freaking
amazing!
4. Downtown LA was covered with cool buildings.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny