fredagsblandning30

Fredagsblandning

fredagsblandning30

Nu har två veckors jobb kommit till ända och jag är på väg hem till Malmö. Jag får alltid svår separationsångest efter att ha jobbat ihop med människor jag verkligen tycker om, så vi nöjer oss med ett ”på återseende”, eftersom jag trots allt ska upp i sommar igen!

Helgen då? Jo men jag ska gå på galej! En fest som är kombinerad boksläpp och 40-års fest, det kan väl knappast bli en flopp? Martin som jag jobbat mycket ihop med på IKEA FOOD släpper sin första (och det kommer knappast bli den sista) bok ”Gröna burgare” och jag är så pepp på att få smaka recepten, gratulera kocken och få fira något han verkligen gjort sig förtjänt av. I övrigt står det kompishäng, tvätt och träning på agendan. Vad ska ni göra? Vågar ni fira in våren än?

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny