fredagsblandning

Fredagsblandning

fredagsblandning

Jag var något förvirrad i morse när jag insåg att det var fredag? Lite märklig vecka no? Men en har ju alltid tyckt att fredagar är de bästa dagarna, så det tog inte JÄTTElång tid att omfamna den. Det har varit en bra första vecka i Sthlm och på ELLE, jag älskar ju den där redaktionen, bara änglar som bär Prada I tell ya.

Så även om Stockholm känns betydligt mer stressad än många andra städer så är det en fantastisk sommarstad, och av alla städer jag besökt är det fortfarande en av de vackraste, så det är inte fy skam att få vistas här några månader! ❤︎

Glad helg kära ni!

0

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.