Processed with VSCO with f2 preset

Kort rapport (och ett boktips)

Ja men hallå! Vad härligt det är med sommar hörrni. Trots att jag häckar på ett kontor så trivs man ju i denna säsong så att säga. Allt är liksom lugnare, vackrare och behagligare, och sånt mår man ju bra av.

Det har varit helg också, och snart är det dags för nästa, men ni har kanske helg mest hela tiden? Hursom så har jag tack vare briljanta vänner fått lyxen att äta grillade middagar på senaste, en vill ju maxa grillen i dessa tider.

Och så har jag spatserat runt med bok i öronen (precis som tjejen ovan inbillar jag mig). Jag lyssnar just nu på andra boken av Emma Hambergs mysiga berättelser om Rosengädda, så det får bli mitt boktips idag! Hon läser upp böckerna själv på ett förträffligt sätt, och de är både roliga och tänkvärda. Har ni läst något bra i sommar? Jag börjar ju redan panika över att denna serie snart är färdiglyssnad och därmed behöva hitta något annat att fastna för… Svårigheterna i livet.

 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny