Fredagsblandning

Hörrni, det här med köksrenovering är ingen enkel grej att manövrera. Men nu är det helg och vi går in på kök och alla dess beslut i ett senare inlägg tycker jag. Min vecka har inneburit bänkskiveresearch, fotojobb, fotoredigering, en tur till Köpenhamn, fiska efter nya jobb (ibland är frilansandet väldigt ångestframkallande), träning samt bygg av vägg i lägenheten av min kära händiga far. Imorgon blir det en ny tur till Kph (ska bl a spana in det här stället) men framför allt möta upp fina vänner från Sthlm. Även födelsedagsmiddag och mer lägenhetsbygg är inplanerat, så jag tror det blir en riktigt bra helg. Hoppas ni också får ett par fina lediga dagar!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny